A két Keane angliai reményei

Will és Michael Keane nemzetközi ambícióikról meséltek az Inside Unitednek, az errõl készült bõvebb riport a legújabb számban lesz olvasható.


Az ikrek ezen a héten töltötték be a 19-et, beszéltek arról, hogyan nõttek fel a Unitednél és milyen izgalommal töltötte el õket az a tudat, hogy mindketten bemutatkozhattak 2011-ben az elsõ csapatban.

Michael - aki kiváló formát mutat belsõ védõként a tartalékok között - arra törekszik, hogy bemutatkozhasson az angol utánpótlás válogatottban azok után, hogy alacsonyabb korosztályban még az írek nemzeti tizenegyében szerepelt.

 


"Változás történt most" - mondta Michael az Inside Unitednek. "Remélhetõleg februárban Anglia válogatottjában szerepelhetek. Az angol U19-esek Csehországgal találkoznak egy barátságos mérkõzésen és azt mondták, lehet részese leszek."

Testvére Will kétszer már szerepelt az angol U21-ben, tavaly novemberben ugyanis európa-bajnoki selejtezõk során léphetett pályára.

 "Remélem maradhatok az U21-es csapattal" - vallotta be Will. "Ha jól csinálom a dolgom, Stuart Pearce és a megfigyelõk figyelik majd a játékom és mindig esélyem lesz, hogy újra behívjanak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!