Tartalékok: United 1-0 Stockport

Mame Biram Diouf korai góljával gyõztek a Vörös Ördögök 1-0-ra a zárt kapus találkozón. Ha a labdarúgást kapufára játszanák, sokkal nagyobb arányú gyõzelmet aratott volna a manchesteri gárda.


Miután a legutóbbi összecsapáson, karácsony elõtt kétszer is eredményes volt a szenegáli csatár, az év elsõ tartalék mérkõzésén is betalált, ezzel õ a legeredményesebb góllövõ a Reserve-ben, hiszen kilenc találkozón kilenc gólt szerzett. Ezen az összecsapáson 8 perc elég volt a Unitednek, hogy megszerezze a vezetést, ekkor Davide Petrucci pontos labdáját juttatta Diouf az ellenfél hálójába.

A találkozó egészére nézve nagy részt egy irányú forgalom zajlott a pályán, szinte csak a hazaiak alakítottak ki helyzeteket. Elõbb Petrucci lõtt mellé, majd Diouf egy látványos próbálkozása kerülte el a kaput, melyet Jesse Lingard lehetõségei követtek, de egyikük sem talált újabb gólt. Sõt, Ben Say és Sean McConville fellélegezhettek, hisz mindketten majdnem öngólt jegyeztek, de végül nagy szerencséjükre a játékszer elkerülte saját kapujukat.

Lingard és Diouf remek kapcsolata a második félidõben is megmutatkozott, minek végén a szenegáli megszerezte második találatát, amit les miatt érvénytelenített a játékvezetõ. Két perccel késõbb egy újabb Petrucci hosszú passz után került helyzetbe Diouf, majd Lingard lõtt mellé, amit a középpályás újabb nagy helyzete követett, de mikor már a kapust is kicselezte, ismét lest ítélt a játékvezetõ.

A stockporti kapus több hatalmas védést is bemutatott, hogy megállítsa Dioufot és Lingardot, ám az utolsó percben nagy szerencséje volt, hogy Michael Keane lövése a lécet találta el Jesse Lingard kiváló passza után. Nem ez volt az elsõ kapufája a Unitednek, összesen három alkalommal is ez menttte meg a vendégeket az újabb góltól.


Mancester Senior Cup
Manchester United 1-0 Stockport
Trafford Training Centre

United: Amos - Vermijl, Fryers (M. Keane 46.), Fornasier, Thorpe - Brown (Massacci 59.), Cole, Norwood, Petrucci, Lingard - Diouf
Nem használt cserék: Coll, Rafael Leao, Giverin.

Gólszerzõ: Diouf 8'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!