Sir Bobby Charlton örömének adott hangot

Sir Bobby Charton, Ferguson ajándékának nevezte Paul Scholest, míg Patrice Evra felfedte a United néhány legendájának titkos becenevét.


A Vörös Ördögök nagy legendája Sir Bobby Charlton sem gyõzi dicsérni Ferguson döntését, mondván: "Ez  a legjobb hír amit mostanában hallottam."
 
A Manchester United a múlt hétvégi FA Kupa mérkõzésen jelentette be a játékos visszatérését. Azóta Scholes megszerezte elsõ gólját ami a Bolton elleni mérkõzés nyitó találata volt, és ami után a United 3-0-ás gyõzelemmel zárta a találkozót. Sir Bobby szerint a klub rendkívül szerencsés, hogy Scholest újra a soraiban tudhatja.
 
" Sokkal optimistábban látom a dolgokat, mióta Paul visszatért"- mondta a United legendája.
 
"Õ egy igazán szenzációs futballista és mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy újra élvezhetjük a játékát."
 
 
 
 
"Sokan gondolták úgy, hogy Alexnek szerzõdtetnie kellene egy igazán kreatív középpályást Scholesy helyére. Erre jön Paul, bekopog az ajtón, tessék itt vagyok  szeretnék újra játszani. Ez szinte hihetetlen. Úgy éreztem elölrõl kezdjük a karácsonyt, mert ez egy óriási ajándék mindannyiunk számára."
 
Patrice Evra elárulta, hogy a menedzser Scholest a klub új 22-es számú dinoszauruszának nevezte. Kiderült ugyanis , hogy a skót tréner Scholest, Giggs-et, Nevillet és Edwint a csapat dinoszauruszainak nevezi.
 
"Scholesy soha nem fogja abbahagyni. Most az edzõ visszaadta nekünk, de olyan mintha soha el sem ment volna. Annyira boldog vagyok, hogy itt van. Nagy szükségünk volt rá és biztos vagyok benne, hogy vele meg fogjuk nyerni a bajnokságot"- mondta Patrice Evra a United jelenlegi csapatkapitánya. 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!