Di Matteo elégedett csapata akaratával

Roberto Di Matteo csapata harcias felfogását dicsérte a Manchester United ellen elért 2-2 alkalmával.


Az újonc West Brom az elsõ félidõben 2-0-s hátrányba került, miután elõbb Javier Hernandez, majd Nani szerzett gólt, ám Patrice Evra öngólja és Somen Tchoyi taláta értelmében egy ponttal távozhattak az Old Traffordról.

 

Di Matteo nem tudta leplezni örömét, amiért a birminghamiek egy ponttal távozhatnak nagyobb nevû ellenfelük otthonából, és kiemelte csapata lelki erejét a fordulatos összecsapás kapcsán.

 

 

"Mi soha nem adjuk fel, hogy õszinte legyek, ez az én filozófiám" - mondta az olasz menedzser.

 

"Nem akarom, hogy egy pillanatra is feladják. Azt akarom, hogy a játékosaim harcoljanak."

 

Az egykori Chelsea játékosa nem lepõdött meg, hogy csapata 2-0-s hátrányba került a Vörös Ördögök ellen, de még õt is lenyûgözte, ahogy csapata mérhetetlen akarásról tanúbizonyságot téve felállt a padlóról.

 

"A Manchester Unitedtõl mindenki arra számít, hogy nyomás alá helyezi az ellenfelet és helyzeteket alakít ki" - tette hozzá.

 

"Természetesen nagyon bántott, hogy már korán hátrányba kerültünk, és az is, hogy ilyen gólokkal, de a mérkõzés végén boldog voltam."


"Nem voltunk rosszak az elsõ játékrészben se, de tudtam, ha egy gólt tudnánk szerezni a második félidõben, akkor még lehet esélyünk - ki tudja?"

 

Di Matteo nem meglepõ módon a földön maradt azt követõen, hogy az Arsenal 3-2-es legyõzését egy Manchester United elleni döntetlennel tudták megtoldani, azonban visszautasította annak a lehetõségét, hogy meg tudnák lepni idén a Nagy Négyest.

 

"Minden mérkõzésnek megvan a maga története, úgyhogy nem igazán szabad arra gondolni, mi történt korábban."

 

"Azok már a múlté, nem foglalkozunk velük."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!