Wenger a United ellen szépítene

Arsene Wenger borzasztó frusztráltan érzi magát a Swanseatól elszenvedett vereség miatt.


Wenger figyelmezteti saját csapatát, jobban kell összpontosítaniuk az elõttük álló mérkõzésen. Vasárnap az Arsenal hazai pályán fogadja a jelenlegi bajnok Manchester Unitedet.
 
Az ágyúsok fõnöke elmondta, hogy nem engedhetnek meg maguknak több vereséget, mivel négy ponttal lecsúsztak  a Premier League tabelláján a Chelsea mögé.
 
 
 
Wenger dühõs, hogy csapata elvesztette a  Swansea elleni mérkõzést, és ezt a hibát mindenképp a United elleni találkozón akarja kijavítani.
 
"Borzasztóan frusztrál, hogy egymást követõen két játékot is elveszítettünk. Igen, nagyon dühös vagyok. A Fulham ellen vezettünk 1-0-ra és mégis kikaptunk, a Swansea ellen pedig 2-2-rõl veszítettük el a mérkõzést. Ez nagyon aggasztó a számomra."
 

"Vasárnap egy hatalmas lehetõség lesz a kezünkben, hogy ledolgozzuk a négy pontos hátrányt. Oly módon veszítettünk el hat pontot a mérkõzéseken ami egyszerûen felháborító. Itt az ideje, hogy felébredjünk és a hétvégi találkozón a Manchester United elleni mérkõzésen kiköszörüljük a hibákat." 

 


clubcall.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!