Bejelentkezett Drinkwaterért a Leicester

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester Citynél azon vannak, hogy megszerezzék a Manchester United középpályását, Danny Drinkwatert.


A 21 éves játékos jelen pillanatban a Rókák másodosztálybeli riválisánál, a Barnsleynál játszik kölcsönben már az idei szezon eleje óta.

 

Miután az Old Traffordon esélye se mutatkozott arra, hogy beverekedje magát Sir Alex Ferguson felnõtt keretének közelébe, ezért Drinkwaternek máshol kell bizonyítania, hogy képes állandó jelleggel megbízható teljesítményt nyújtani.

 

Nem ismeretlen a ifjú Vörös Ördög számára, hogy kölcsöncsapatnál kell játszania, miután már hosszabb-rövidebb idõszakokat eltöltött már a Huddersfield Town, a Cardiff City és a Watford együtteseinél.

 

 

A Championshipben hamar nevet szerzett magának; kimagasló teljesítményére sokan felfigyeltek az elmúlt hónapokban.

 

Köztük a Leicester City vezetõi is igazán közelrõl figyelik a játékos fejlõdését, és most úgy tûnik, hogy hajlandóak lépni is megszerzéséért.

 

Úgy tudni a Manchester Unitednél hajlandóak minden ajánlat meghallgatására, a Rókák pedig némi pénzösszeget sem sajnálnának a középpályás megszerzésére áldozni.

 

Ennek pedig a Barnsleynál ihatják meg a levét, akik így idõ elõtt kénytelenek lennének megválni Drinkwatertõl, aki a Kuvaszoktól a Leicesterhez teheti át így székhelyét. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!