Fifa12: Fanatics League és Team

Korábban nagy sikert aratott a Fifa 11-ben lejátszott, ManUtdFanatics.hu berkein belül megrendezett bajnokság.


Itt a lehetõség arra, hogy ismét összemérd erõd és tudásod mások ellen! Ezen felhívással szeretnénk kérni Titeket, hogy aki EREDETI Fifa 12-vel rendelkezik és szeret játszani, valamint szeretné összemérni, mit is tud mások ellen, csatlakozzon csapatunkhoz és barátságos ligánkhoz az Origin segítségével.

Két csatlakozási lehetõség van, az egyik a 'Fanatics Team', ahol a játékon belül egy közös csapatot tudunk létrehozni, amelyben minden ember egy játékos irányít, és így 11-en játszhatnak együtt.

A másik csatlakozási lehetõség az online 'Fanatics League' névre keresztelt liga. Itt egy csapatot irányítva csaphatnak össze a Liga résztvevõi és gyûjtögethetik a pontokat, majd bizonyos számú meccs után bajnokot avathatunk.

Mindkét játékhoz várjuk a jelentkezéseket, melyrõl bõvebb információt és a feltételeket a Fórum - Közösségi Élet - Fifa 12 topikban kaphattok! Bármi kérdésetek lenne a játékkal kapcsolatban, ugyanebben a topikban nyugodtan feltehetitek. A két szervezõ - Réven és Matee - szívesen válaszol mindenre.

Tehát bármelyik lehetõséghez csatlakozhatsz, a lényeg, hogy szeress játszani és gyõzni, de el tudd viselni, ha legyõznek!

Ami a fent említett két módhoz, tehát a 'Fanatics Team'-hez és a 'Fanatics League'-hez kell:

- Eredeti Fifa 12 és Origin

- Internet hozzáférés

- Megfelelõ hozzáállás

Ha csatlakozni szeretnél, jelentkezz kommentben itt a hírnél, vagy a Fórum fent említett részénél!

A csatlakozáshoz nincs más dolgod, csak megadni Origin azonosítódat, és már tagja is vagy a League-nek! A Team-hez Virtuális profi szükségeltetik, amit a játékon belül tudsz létrehozni!

Jelentkezés természetesen ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!