Nincs speciális terv

Michael Carrick elmondta, a Manchester United nem készül külön tervvel Robin van Persie megállítására.


A Premier League góllövõlistájának éllovasa elképesztõ formában játszik egész szezonban, a 8-2-es mérkõzésen is betalált, bár akkor egy büntetõt nem tudott értékesíteni, mert David de Gea hárított.

Carrick - aki szintén rendkívül jól teljesít - tisztában van a fenyegetéssel, amit a holland támadó, valamint a visszatérõ Thierry Henry jelentenek, de úgy érzi, Sir Alex Ferguson nem fogja megváltoztatni taktikáját erre az alkalomra.

 


"Nincsenek különleges tervek az ilyen meccsekhez közledve" - nyilatkozta a középpályás.

"Felmérjük az ellenfél erejét, tanulmányozzuk a játékosaikat, de emiatt nem változtatunk a játékunkon. Nagyra értékeljük Robin van Persie-t és tiszteletet érdemel azért, amilyen jól játszik az utóbbi 12 hónapban. De mások is fenyegetést jelentenek majd, szóval jól kell játszanunk."

Henry játéka azonban kérdéses, miután egyik edzésen vádli sérülést szenvedett, amiért Arsene Wengernek még meg kell várnia, hogyan teljesít a veterán játékosa a meccs elõtt egy fitness teszten.

"Néztem a Leeds elleni FA Kupa mérkõzésüket és Henry olyan volt, mint régen. Megkapta a labdát és be is fejezte azonnal. Nagyszerû tapasztalata és képességei vannak, de majd kiderül, játszik-e vagy nem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!