Nani megkönnyebbülve úszta meg

A Manchester United szélsõje, Nani elismerte csak szerencséjének köszönhetõen úszta meg súlyos sérülés nélkül Vincent Kompany azóta is sokat vitatott páros lábbal való becsúszását.


A Manchester City csapatkapitányát azt követõen küldték piros lappal az öltözõbe a Manchester United elleni FA kupa mérkõzésen az Etihad Stadiumban, hogy páros lábbal csúszott be az éppen kapujuk felé törõ Naninak.

 

Az döntés, hogy a mérkõzés játékvezetõje kiállította Kompanyt rengeteg beszédtémát szolgáltatott a brit sajtóban, amely kapcsán maga az érintett, illetve edzõje, Roberto Mancini is megszólalt, akik mind azt állították, hogy jogtalan volt a kiállítás.

 

Ennek ellenére az eset másik érintettje, Nani elmondta, ha nem ugrik el Kompany becsúszószerelése útjából, akkor akár súlyos sérülést is szenvedhetett volna.

 

"Felugrottam" - kezdte Nani a Daily Star on Sunday-nek.

 

"Elugrottam a szerelés elöl. Ha nem ugrottam volna fel, akkor lehet, hogy nem játszom tovább. Nagyon veszélyes becsúszás volt. Páros lábbal."

 

"Nem ért hozzám, ez igaz - de néha látsz olyan csúnya becsúszásokat, amik lábat érnek és csak sárga lapot ért. Vagy semmit."

 

 

Nanit olyan vádak is érték, hogy feldobta magát, azonban a portugál középpályás ezeket azonnal tagadta, és úgy hisz, hogy a játékosok, illetve a szurkolók féltékenyek technikásságára.

 

"Ez vicces: Nem tudom. Szerintem az emberek féltékenyek a képességeimre. Természetesen azokra a szurkolókra gondolok, akik nem a Manchester United szurkolói" - tette hozzá.

 

"Ezek az emberek nem azok, akik szeretnek engem. Ha a Spurs, a Liverpool, vagy a Chelsea ellen szerel, vagy meglök, akkor elesek."

 

"De ilyen esetekben azt mondják, hogy túl könnyen. Igen, lehet, hogy néha nem történik szabálytalanság. Természetesen, a szurkolók megakarják védeni a játékosaikat. Csak ezért mondják, hogy könnyen elesek."

 

"De ha megkérdezik a csapattársaimat, azokat az embereket, akik velem dolgoznak, és akik ismernek. Akkor õk nem fogják azt mondani, hogy könnyen elesek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!