Kölcsönlesen: Wootton visszatért

Hétfõn véget ért Scott Wootton számára a Peterborough-nál töltött kölcsönszerzõdés, miután Darren Ferguson és a fiatal játékos megbeszélte a helyzetet.


Ferguson a Championship klub honlapján elmondta: "Hogy õszinte legyek, ez egy közös döntés volt. Scott és köztem lezajlott egy beszélgetés, õ úgy érezte kevés lehetõséget kap itt, én pedig boldogan visszaengedtem az Old Traffordra."

Wootton kezdõ volt szombaton a Brighton elleni bajnokin, de a szünetben egy gólos hátránynál lecserélte õt a menedzser. A védõ manchesteri csapattársa, Ryan Tunnicliffe a második játékrészben egy remek beadással gólhoz segítette David Ballt, ezzel kiegyenlítve az eredményt, de Will Buckley második gólja azt jelentette, a vendégek gyõztek 2-1-re.

 


Bár csak egy Vörös Ördög maradt kölcsönben a Peterborough-nál, a Hullnál immár ketten szerepelhetnek ugyanilyen megállapodás révén. Robbie Brady szerezte az egyetlen gólt a Reading-Hull mérkõzésen, melyen két, feljutásért harcoló csapat fontos találkozója volt. Az ír játékos a 66. percben lescsapdát kijátszva ugrott ki, majd Federici kapus mellett gurított a hálóba a Madejski Stadiumban. Négy perccel a mérkõzés vége elõtt Joshua King is bemutatkozhatott a Tigriseknél, aki a sérült hátvéd Liam Rosenior helyére lépett be, de átszervezések után természetesen elöl játszott. Ezzel a gyõzelmével a Hull immár 3 pontos elõnnyel simán a feljutásért harcolók között szerepel, kissé leszakítva a Blackpool, Reading, Leeds triót.

Eközben Federico Macheda csak a padon ülve láthatta Mark Hughes, egykori United játékos QPR menedzserként megszerzett elsõ hazai gyõzelmét. Az MK Dons elleni FA Kupa meccs után mind Macheda, mind Jay Bothroyd nem jutott a csapatba a bajnokira, mivel DJ Campbell és Heidar Helguson szerepeltek a hétvégén. Az utóbbi gólt szerzett büntetõbõl, majd egyet ki is hagyott, a QPR azonban 3-1-re legyõzte a Wigan csapatát. Macheda az egyetlen Unite játékos, aki a legerõsebb ligában kölcsönként szerepel, miután Ritchie De Laet sérülés miatt visszatért a Norwich-tól.

Végezetül John Cofie, aki végig a pályán volt a belga Royal Antwerp csapatában, de a Sportkring Sint-Niklaas otthonában 2-1 arányú vereséget szenvedett új klubjával. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!