Ferguson Shawcrossról írt

Sir Alex Ferguson elismerte, megtartotta volna Ryan Shawcrosst, ha tudta volna, hogy Gerard Pique vissza kíván térni a Barcelonához.


A Stoke City csapatkapitánya ma este visszatér az Old Traffordra a Barclays Premier League 23. fordulója során. Shawcross már hírnevet szerzett magának, mint az egyik legmegbízhatóbb belsõ védõ a ligában.

A Fazekasok ajánlatát 2008 januárjában fogadta el Sir Alex Pique potenciálja miatt, de a spanyol még abban az évben visszatért hazájába, ahol azóta is sikereket ér el klub és válogatott szinten is.

"Mindig fáj, amikor nagy potenciállal rendelkezõ fiatal játékosokat kell elengednem" - írta Sir Alex a United Review-ban. "Shawcross pedig ebbe a kategóriába tartozott."

 


"Nem volt szerencséje - bár talán a Stoke-nál elért sikerei miatt nem így látom - hiszen az õ idejében több fiatal védõ is feljött az utánpótlásból."

"Ez volt Gerard Pique korszaka, akit megtartottunk úgy is, hogy Ryant elvesztettük emiatt, csak nem tudtam, hogy Gerardnak egyre nagyobb honvágya lett és hamarosan azt mondta, vissza akar menni Spanyolországba."

"Mint tudjuk, virágzott a Barcelonában és ha tudom, hogy el akar menni, megtartottuk volna Ryan Shawcrosst."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!