Wootton kölcsönben a Forestnál

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United fiatal védõje, Scott Wootton kölcsönben csatlakozott a szezon hátralévõ részére a Nottingham Forest együtteséhez.


A 20 éves saját nevelésû futballista a szezon kezdetén egy éves kölcsönszerzõdés keretében csatlakozott a Peterborough United együtteséhez, karöltve United csapattársával, Ryan Tunnicliffefel.

 

Azonban január folyamán a Divatosok menedzsere, Darren Ferguson és Wootton közös megegyezéssel a szerzõdés felbontása mellett döntöttek.

 

A védõként bevethetõ játékos 14 alkalommal jutott szóhoz a Championshipben szereplõ alakulatnál, azonban õ ezzel nem volt elégedett, és sokkal több játéklehetõséget szeretett volna kapni a London Roadon.

 

 

Nem maradt azonban sokáig parlagon, ugyanis a Nottingham Forest azonnal lecsapott rá, ezzel erõsítve védelmüket, amely Wes Morgan távozásával gyengült meg nemrég.

 

A Manchester Unitednél örülnek játékosuk újabb kölcsönszerzõdésének, miután szeretnék, ha minél több tapasztalatot tudna összegyüjteni felnõtt szinten is. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!