Tartalékok: United 3-0 Oldham

A United tartalék csapata szerdán szinte már bebiztosította helyét az idei Manchester Senior Cup döntõjébe azok után, hogy 3-0 arányban legyõzte az Oldham csapatát.


Warren Joyce csapatának jelenleg öt mérkõzés után 15 pontja van és bár matematikailag még nem biztos, mégis minden bizonnyal az mondható, hogy egy lábbal már a döntõben vannak.

A szerdai összecsapást zárt ajtók mögött játszották Carringtonban és egészen a 35. percig kellett várni az elsõ találatra. Ekkor Tom Thorpe remek átadását értékesítette Jesse Lingard.

Mire a félidõt jelzõ sípszó megszólalt, a United még két gólt szerzett. Lingard a második találtból is erõsen kivette részét, hiszen kiválóan ment át az Oldham középpályáján, majd passzolt Will Keane-nek, aki okosan elpasszolta a labdát a kifutó Latics kapus, Dean Bouzanis mellett.

Aztán még Davide Petrucci is feliratkozott a góllövõk közé a félidõ pár perces hosszabbításában, miután a vendégek kapusa nem ért el egy beívelést, az olasz középpályás így közelrõl a hálóba passzolhatott.

Az Oldhamnek nem jött elég gyorsan a szünet, ahol végre esélyük volt összerázni csapatukat. Warren Joyce csapata pedig a második félidõre tudatosan visszavett az iramból.

A vendégeknek a találkozó vége felé volt egy nagyszerû helyzetük, de Matt Smith pazarlóan mellé fejelt. Bár ez csak az eredmény kozmetikázására lett volna jó, hiszen akkorra már szinte megnyert meccs volt ez a hazaiak számára.

Az redmény mellett még Darren Fletchernek is örülhettek a szurkolók, aki a Newcastle találkozót követõen ismét a kispad mellett segített Warren Joyce-nak és õ vezényelte le a bemelegítést is.


Manchester Senior Cup
Manchester United 3-0 Oldham
Carrington, 2012.02.01.

United: Kuszczak - Vermijl, Thorpe, Fornasier, Giverin - M.Keane, Brown(McGinty 74.), Petrucci, Fabio - Lingard(Leao 55.), W.Keane(Massacci 55.)
Nem használt csere: Johnstone

Gólszerzõ: Lingard 35', W.Keane 43', Petrucci 45'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!