Sir Alex javítana a Stamford Bridge-i mérlegen

A Chelseahez való bajnoki látogatások messze voltak az élvezetestõl az elmúlt évtized során, de Sir Alex Ferguson abban reménykedik, hogy ez megváltozik, amikor most vasárnap a Stamford Bridgere látogatnak a Vörös Ördögök.


A United, amely a szezon elején 3-1 arányban legyõzte Andre Villas-Boas csapatát az Old Traffordon, már régóta, egészen pontosan 2002. áprilisa óta nem tapasztalhatta meg a bajnoki gyõzelem ízét a Chelsea pályáján, és számos hibás játékvezetõi ítélet szenvedõalanya volt, különösen a legutóbbi két szezonban.

 

A kedd esti, Stoke City ellen aratott 2-0-s gyõzelem, párosulva a City meglepetésre elszenvedett 1-0-s Everton elleni vereségével, azt jelenti, hogy a Vörös Ördögök városi riválisukat beérve egyenlõ pontszámmal vezetik a Premier League tabelláját, és Sir Alex Ferguson tudja, hogy milyen fontossággal bír, hogy vasárnap pozitív eredménnyel távozhassanak Dél-Nyugat Londonból.

 

 

"Ebben a szezonban nagyon jól teljesítünk idegenben, és most nagyon szükségünk van rá, hogy jó formában legyünk" - kezdte a skót menedzser az Inside United márciusi számában.

 

"Lesz néhány nagyon fontos idegenbeli összecsapásunk a bajnoki címért folyó versenyben - a Chelsea, a Tottenham, és a City ellen. Ezek döntõ jelentõségûek lesznek."

 

"A Chelsea otthonában vívott mérkõzések az elmúlt években kemények voltak, és szinte egyáltalán nem volt ott szerencsénk, amely csalódástkeltõ eredményekhez vezetett számunkra."

 

"A játékosok tudják, mit kell tenniük ez ellen."

 

"Tudják, hogy mi a felelõsségük, és hogy mi a szint és az elvárás ennél a klubnál, és ezeket a dolgokat magukban hordozva kell pályára lépniük az ilyen mérkõzéseken."

 

A legutóbbi 10 idegenbeli Chelsea elleni meccs

1/3/11 Chelsea 2 United 1
8/11/09 Chelsea 1 United 0
21/9/08 Chelsea 1 United 1
26/4/08 Chelsea 2 United 1
9/5/07 Chelsea 0 United 0
29/4/06 Chelsea 3 United 0
15/8/04 Chelsea 1 United 0
30/11/03 Chelsea 1 United 0
23/8/02 Chelsea 2 United 2
20/4/02 Chelsea 0 United 3

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!