Berbatov több lehetõséget akar

Dimitar Berbatov elismerte, nem boldog a kevés játéklehetõség miatt, de reméli, hogy nyáron is a Manchester Unitednél marad.


A bolgár csatár azok után csúszott le a ranglétrán, hogy a tavalyi évben gólkirály lett a Premier League-ben, emiatt a januári átigazolási idõszakban is többször hírbe hozták más klubokkal, de üzlet nem köttetett meg.

Ráadásul a klub aktiválni kívánja az egy éves hosszabbításról szóló záradékot, amelyet a 2008-as szerzõdésébe foglaltak, amikor a Vörös Ördögökhöz igazolt.

Azok után, hogy sokak meglepetésére kimaradt a tavalyi BL döntõben pályára lépõ csapatból, idén az eddigi 24 Premier League összecsapásból csak öt alkalommal volt kezdõ.

 


"Manchester United játékos vagyok, de jelenleg nem játszom annyit, amennyit akarok" - mondta a csatár a bolgár sportal.bg honlapnak.

"Nem vagyok boldog, amiért nem játszom. De nem hibáztatok senkit, különösen nem a médián keresztül. Ha valami mondanivalóm van, elmegyek és szemtõl-szemben elmondom a menedzsernek. Mindenrõl õ dönt."

"Nem volt semmi konkrétum ajánlatok terén. Olvastam ilyen dolgokat, de minden csak spekuláció volt. Nem tudom, meddig maradok a Manchester Unitednél. Tudomásom szerint a szerzõdésem egy éves hosszabbítása márciusban automatikusan megtörténik. Semmi többet nem tudok."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!