Wenger kimarad a Rooney-ügybõl

Arsene Wenger visszautasítja a spekulációkat Wayne Rooney jövõjével kapcsolatban.


Széles körben elterjedtek a hétfõi nap során a híresztelések, miszerint Rooney elhagyja a United csapatát Sir Alex Fergusonnal való vitái után.

 

Több jel is arra utal, hogy a szerzõdéshosszabbítási tárgyalások mindkét fél részérõl megrekedtek, ami Rooney januári távozásához vezethet.


Wenger visszautasította a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy szándékozik-e lépéseket tenni Rooney szerzõdtetéséért.

 

„Úgy gondolom, anélkül is van elég problémám, hogy belefolynék ebbe az ügybe.”

 

„Még csak nem is vagyunk az átigazolási idõszakban, ráadásuk egy kulcsfontosságú Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt állunk, és csak erre szabad koncentrálnunk.”

 

 

 

„Ez ismét egy példa arra, hogy egy kis incidenst is a Manchester Unitednél vagy az Arsenalnál hogy fel tud fújni a média egy jó sztori reményében, de ez nem jelenti azt, hogy bármi igazság is lenne a dolgok hátterében.”

 

„Talán van, talán nincs, de nem tudok eleget és nem szeretnék belefolyni.”

 

Azonban Wenger fenntartja, hogy ha Rooney el is hagyja a Unitedet, az nem jelenti szükségképpen azt, hogy gyengülnének a bajnoki esélyeik.

 

„A Chelsea tavaly megnyerte a bajnokságot, ez ellen még Rooney sem tudott tenni, ez nem egy emberen múlik.” – tette hozzá Wenger.

 

„Az egyetlen, ami fontos, hogy mindig jól szerepeljen a csapat.”

 

„A szezon kezdete óta megtapasztaltuk, hogy azokat a meccseket, amelyeket elvesztettünk, akár meg is nyerhettük volna. Az a csapat lesz idén a bajnok, aki a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja, mert biztos, hogy mindenki fog még pontokat veszíteni.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!