Bolgár mobilcég a szponzorok között

A Manchester United három éves szponzori megállapodást kötött a GLOBUL, bolgár telekommunikációs vállalattal.


A GLOBUL a megállapodás keretében exkluzív Unitedes híreket, interjúkat, különleges, illetve egyéb tartalmakat biztosít a klub bolgár szurkolóinak mobilhálózatán keresztül.

 

A GLOBUL és a United emellett promóciós mikrositeokat fejlesztenek ki Angliában és Bulgáriában, külön a helyi szurkolók igényeire szabva. A különbözõ promóciós tevékenységeken kívül a szurkolóknak lehetõsége lesz aláírt ajándéktárgyak megnyerésére, illetve jegyvásárlásra.

 

A Carringtonban tartott sajtótájékoztatón megjelent Sir Alex Ferguson is, és õ jelentette be a megállapodás megszületését, Dimitar Berbatov, Tom Cleverley és Phil Jones társaságában.

 

 

"Nagyon örülök, hogy Manchesterben köszönthetem a GLOBUL-t. Bármi, amely közelebb hozza a külföldi szurkolóinkat a klubhoz, nagyon jó dolog, és nagyon várjuk, hogy a jövõben minél szorosabb kapcsolatot alakíthassunk ki velük" - kezdte a Vörös Ördögök menedzsere.

 

Az eseményen természetesen jelen volt az ilyen ügyletekért felelõs kereskedelmi igazgató, Richard Arnold, aki a következõket tette hozzá:

"Elégedettek vagyunk, hogy sikerült partneri kapcsolatot részesítenünk a GLOBUL céggel, amely nem csak erõs kapcsolattal rendelkezik a futballal Bulgáriában, de ambícióik egyeznek a klubéval, azaz területükön a legjobbá akarnak válni."

 

"Ez a megállapodás úttörõ lehet a klub számára, hiszen ez az elsõ kapcsolatunk egy európai mobiltelekommunikációs céggel, és a GLOBUL növekvõ fogyasztói bázisa ideális terepet jelent számunkra ahhoz, hogy elérjük az 53 millió fõs szurkolótábort Európában."

 

A GLOBUL ügyvezetõ-igazgatója, Haris Kotsibos a következõket mondta: "A GLOBUL már régóta tartó elkötelezettséggel áll a a futballhoz, és miután már évek óta támogatjuk a bolgár klubokat, illetve a nemzeti válogatottat, így nagy örömünkre szolgál tevékenységi körünk kiterjesztése, és az, hogy egyesíthetjük erõinket a világ egyik legsikeresebb klubjával, a Manchester Uniteddel."

 

"Hisszük, hogy ez a megállapodás lehetõvé teszi a GLOBUL számára, hogy egyedi lehetõséget nyújtson a United szurkolóinak Bulgáriában, hogy a legfrissebb és legfontosabb információkról értesülhessenek a klubbal kapcsolatban bárhol és bármikor." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!