Giggs: Felvesszük a harcot

A Manchester United a legsikeresebb klub az angol labdarúgó-bajnokságban.


Ryan Giggs azt szeretné, ha ez így is maradna. Az elõzõ szezonban a United megnyerte 19. bajnoki címét, ezzel megelõzve a Liverpool csapatát. A Mersey parti együttes dominanciája az angol futballban Sir Alex 1986-os érkezésével szûnt meg.
 
A Vörös Ördögök ez idõ alatt 12 trófeát szereztek. Ryan Giggs tudja, hogy ez a sorozat nem törhet meg.
 
A 38 éves játékos elmondta az Inside Unitednek: A Liverpool hasonló történelmi értékekkel bír, mint mi. Hosszú évek óta, a két legsikeresebb klub vagyunk Angliában. Így tudjuk hogy, nagyon jól kell játszanunk a hétvégi találkozón.
 
 
"Kemény játék lesz. Sokat küzdöttünk azért, hogy elkapjuk a Liverpoolt, és végre sikerült. Ezért szeretnénk, ha ez így is maradna."
 
A United, az Arsenal és a Chelsea után egy újabb nehéz mérkõzés elé néz a hétvégén az angol bajnokságban. Majd az idei szezonban kiugró teljesítményt nyújtó Tottenham teszi próbára a Vörös ördögöket.
 
"Tudjuk, hogy nehéz kihívások elõtt állunk, de ez csak még jobban ösztönöz bennünket" - mondta Giggs."
 
"Nem volt töretlen a teljesítményünk ebben a szezonban, de értünk a hajrához. A legjobb formánkat kell hozni és meg kell nyernünk ezeket a mérkõzésünket, hogy ismét mi legyünk a legjobb csapat Angliában."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!