Giggs hosszabbított

Ryan Giggs egy évvel meghosszabbította szerzõdését, ami azt jelenti, hogy a 2012/13-as szezonja lesz a 22. a Vörös Ördögöknél.


A 38 éves játékos 1991 márciusában debütált a csapatban, azóta szinte mindent megnyert, köztük 12 bajnoki címet és két Bajnokok Ligája trófeát is.

Ebben a szezonban 22 alkalommal szerepelt a csapatban, három gólt szerezett és óriási tapasztalata nélkülözhetetlen, legyen szó szélsõ vagy középsõ középpályás az aktuális posztja. Giggs immár 898 mérkõzésnél jár a United színein belül.

"Ryan egy csodálatos játékos" - mondta Sir Alex Ferguson. "Sok szempontból õ testesíti meg a Unitedet, folyamatosan megtalálta önmagát, alkalmazkodott a játék természetének változásaihoz és megtartotta vágyát, valamint a siker utáni éhségét."

 


"Minden edzésen és meccsen õ a példa a többiek számára. Az öltözõben nagyszerû lehetõség jut a fiatal játékosoknak, hogy tanuljanak tõle, egy olyan játékostól, aki továbbra is rekordokat dönt és akit nagyon nehéz legyõzni."

"Mikor elsõ szerzõdésemet aláírtam, nem gondoltam volna, hogy 22 évvel késõbb is képes leszek a Unitedben játszani, de jól érzem magam és tudom, hogy továbbra is hozzá tudok járulni ahhoz, a United számára folyamatosan szállítsuk a dicsõségeket" - kezdte Giggs.

"Megnyerni a 19. bajnoki címet fantasztikus volt, de ez a klub mindig arról szól, mi a következõ lépés és nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!