Tartalékok: United 2-4 Manchester City

A United tartalék csapatának még nem garantált a helye, a Manchester Senior Cup döntõjében.


Tegnap délután a városi rivális Citynek 4-2-re sikerült legyõznie Carringtonban a Vörös Ördögök tartalék csapatát.

 
Bár a United két alkalommal is vezetett - Jesse Lingard 15. percben és Larnell Cole második félidõben szerzett góljával - a Citynek mégis sikerült megszereznie a gyõzelmet.
 
A United elsõ gólja igazán remekre sikeredett, amikor is Will Keane hosszú lövése a City kapusáról kipattant, amit Lingard gondolkodás nélkül értékesített.
 
 
A második félidõ elején Michael Keane kezezése miatt, a bíró büntetõt ítélt. Harry Bunn tizenegyes lövését azonban Tomasz Kuszczak hárította, de a City szemfüles 9-es számú játékosa a United kapusáról kipattanó labdát a hálóba lõtte. Így sikerült a rivális csapatnak egyenlítenie.
 
Majd Larnell Cole góljával újból a Unitedhez került a vezetés, Will Keane és Joshua King gyönyörû összjátékának köszönhetõen. De a vendégeknek hamarosan sikerül egyenlíteniük Guy Assulin góljával.
 
Omar Elabdellaoui egy szöglet után lecsorgó labdát vágott a hálóba, ezzel szerzett vezetést a vendég csapat, majd Jordi Hiwala közeli lövésével állította be a 2-4-es végeredményt.
 
Bár Warren Joyce csapatának ezzel a vereséggel csökkentek az esélyei a Manchester Senior Cup elsõ helyére, de kis szerencsével nem lehetetlen megnyerniük a kupát. Viszont, ha a Bolton tartalék csapata három góllal meg tudja verni a Cityt, akkor megelõzhetik a Vörös Ördögöket, és õk játszhatják a Cityvel a Manchester Senior Cup döntõjét.
 
Manchester Senior Cup
Manchester United 2-4 Manchester City
Carrington
 
United: Kuszczak - Vermijl, M.Keane, Fornasier, Fryers(Giverin 74.) - Cole, Thorpe, Petrucci - King (Brown 61.), W Keane, Lingard 
Nem használt cserék: Sutherland, Massacci, Rafael Leao.
 
Gólszerzõ: Lingard, Cole illetve Bunn, Assali, Elabdellaoui, Hiwala


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!