Hernandez Giggset élteti

Javier Hernandez nagyon örül, hogy Ryan Giggs újabb egy évvel meghosszabbította szerzõdését és a 2012/13-as szezon végéig a Vörös Ördögökkel marad.


Chicharito Giggset nézve nõhetett fel - sõt mindössze két éves volt, amikor Ryan bemutatkozott a United felnõtt csapatában - és a mexikói gólzsák azt mondja, minden nap tanul valamit a legendától.

"Ez egy hihetetlen hír" - mondta Hernandez Giggs hosszabbítására reagálva. "Ryan egy nagyszerû játékos. Õ itt egy legenda. Egy nagyszerû példakép a futballvilág minden részén, nem csak ennél a klubnál. Nagyon örülünk emiatt. Minden nap tanulhatsz tõle valamit. Az sem számít, hogy én csatár vagyok, õ pedig nem."

 


Mint mindenki más, Hernandez is tudja, Giggs jelenléte a pályán állandó értéket képvisel. Végtére is épp a 38 éves játékos adta azt a zseniális beadást, amit Hernandez a Stamford Bridgen értékesített, ezzel téve koronát a csodás feltámadásra.

"A Chelsea elleni gólom nagyon fontos volt az egész csapat számára, nem csak nekem" - folytatta Chicharito. "Nagyszerû feltámadás volt, miután a Chelsea vezetett 3-0-ra. Nagyon fontos volt. Ez megváltoztathatja a bajnoki címért folyó harc esélyeit. Szóval nagyon boldogok vagyunk."

"Harcolunk a bajnoki címért, amit egész szezonban tenni is fogunk. Minden Manchester United szurkoló, minden játékos, mindenki a stábban és a menedzser is harcolni akar. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!