A Da Silva ikrek türelmesek

Rafael egyik fõ célja, hogy játszhasson Brazília színeiben a 2014-es Világbajnokságon.


A brazil testvérpár az elmúlt 4 évét az Old Traffordon töltötte, ez idõ alatt több mint 120 alkalommal szerepeltek a United elsõ csapatában.

 

Fabionak a balhátvéd posztért Patrice Evrával kell megküzdenie, míg Rafaelnek korábban Gary Neville és John O’Shea voltak a vetélytársai, jelenleg pedig Phil Jones és Chris Smalling. Az ikrek nagyon szeretnék magukra ölteni a brazil válogatott mezét a számukra hazai rendezésû 2014-es Világbajnokságon, de Rafael tudja, türelmesen kell várnia, hogy a United elsõ csapatába kerülhessen.

 


 „Az egyik célom, hogy képviselhessem a hazámat a világbajnokságon. Ehhez több meccset kell játszanom a Unitedben, de nem izgulok” – mondta a Sunday Times munkatársainak.


„Fiatalok vagyunk még, és itt talán csak Wayne Rooney és Patrice Evra azok, akik minden héten játszanak. Ezt meg kell értened, ez része a futballnak, ha egy ekkora klubban játszol.”


Rafael emellett arról is beszélt, hogy milyen nehéz lenne számukra, ha valamelyikük másik csapatban játszana.


„Egy különleges kötelék van közöttünk, a legjobb barátok vagyunk. Amikor 5 évesek voltunk, valaki azt mondta, ’Kezdjetek el focizni’. Mi elkezdtünk és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk, de néha elgondolkozok azon, milyen lenne, ha egy napon másik csapathoz igazolna, hiszen ez is lehetséges.”


„Ha ez megtörténik, az nagyon nehéz lesz számunkra, de felkészültünk rá, hiszen ilyen a futball és ilyen az élet.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!