Ferdinand támogatja Evanst

Rio Ferdinand támogatja játékostársát, Jonny Evanst, miután néhány kritikus rendszeresen megkérdõjelezi az észak-ír játékos helyét a csapatban.


A United gárdáját idén rendkívüli sérüléshullám sújtja a védelemben, a legnagyobb veszteség kétség kívül a kapitány Nemanja Vidic, aki térdsérülése miatt az egész szezonra kidõlt. A helyére lépõ fiatalok, mint Phil Jones és Chris Smalling eddig remekül pótolták a kiesõket, de õk is összeszedtek néhány apróbb sérülést a mérkõzések folyamán.

 


Sir Alex Ferguson komoly bizalmat szavazott Evansnek a szezon eddigi részében, hiszen a 24 éves játékos szerepelt a legtöbbet kezdõként a védelem tengelyében Rio Ferdinand után, aki csak egyetlen mérkõzéssel kezdett többször, mint az észak-ír védõ.


A középhátvéd teljesítményét nem mindig ismerték el széles körben, de az Old Traffordon belül senkit nem lepett meg remek teljesítménye a Liverpool elleni 2-1-es szombati gyõzelem során.

 

„Jonny fantasztikus volt” – kezdte nyilatkozatát Rio Ferdinand.


 „Az a sok dolog, amit Jonnyról mondtak nem volt jogos. A csapatban mindenki elismeri és megbecsüli õt.”


 Jonny és Rio a szombati derbin a védelmet biztosították, a támadósorban pedig Wayne Rooney jeleskedett, aki góljaival megnyerte a mérkõzést a United számára.


„Wayne egy liverpooli fiú, egy igazi evertoni. Az, hogy sikerült betalálnia a gyerekkori csapatának legnagyobb riválisa ellen, az nagyszerû érzéssel töltötte el õt.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!