Rooney: Tartani kell a formánkat

A United csatára szerint csapatának tartania kell jó formáját, és továbbra is kemény küzdelmet kell folytatniuk a jelenlegi kivételesen erõs mezõnyben.


Wayne Rooney bevallja élvezi a kemény csatákat, amivel nagy nyomást tudnak gyakorolni a jelenleg élen álló Cityre.
 
A Vörös Ördögök frontemberének két góljával gyõzött a hétvégi Premier League fordulójában a Liverpool ellen, 2-1-re a United. Ezzel átmenetileg a tabella élére kerültek, de a következõ napon a City visszavette a vezetést, mivel 1-0-ra sikerült legyõzniük az Aston Villa csapatát.
 
A United lendülete azonban igen jelentõs, mivel a legutóbbi öt találkozójuk óta veretlenek. Rooney azt szeretné, ha csapata továbbra is folytatná ezt a sorozatot, és minél hamarabb megszereznék az elsõ helyet.
 
"Ebben a szezonban nagyon kiélezett a verseny. Rendkívül erõs élmezõny alakult ki, ami hatalmast kihívást jelent, de ez csak inspirál a minél jobb teljesítményre. Szeretek harcolni, és gyõzni akarok. Ez az ami hajt, ezért lettem futballista."
 
"Úgy érzem a mostani formánk a legjobb ebben a szezonban. Nagyon jó helyzetben vagyunk, csupán két pont a hátrányunk. Meg kell tartanunk a formánkat, meg kell nyernünk az elõttünk álló mérkõzéseket, és hamarosan átvesszük a vezetést a bajnokságban."
 
 
Rooney, aki 17 góllal büszkélkedhet a szezon alatt, úgy gondolja csapatának erõssége, hogy egyaránt rendelkezik fiatal és rendkívül gyors játékosokkal, éppúgy mint tapasztalt nagy tudású legendákkal. A csatár szerint ez fog majd döntõ szerepet játszani a Premier Leagueban folytatott harcok során.
 
Rooney nagyon boldog a legutóbbi gyõzelmük után, mivel úgy érzi, hogy csapata most érett igazán össze. Ennek köszönhetõen remek összjátékot és ragyogó egyéni produkciókat tudtak mutatni.
 
"Vannak még a csapatunkban olyan fiatal játékosok, akik eddig nem nyertek kupát. Õket ez inspirálja, viszont vannak olyan nagy játékosaink is, mint Ryan Giggs és Paul Scholes, akiknek számtalanszor volt már erre alkalmuk a csapattal. Õket viszont az a jól ismert örömérzés ösztönzi, ami a bajnokság megnyerésével jár."
 
"Tehát az inspiráció terén is egy remek keverék alakult ki a csapatban, ami segíteni fog bennünket az elõttünk álló mérkõzések során."
 
"A szombati játékunkon érezhetõ volt, hogy mindannyian nagyon akarjuk a gyõzelmet. Remekül ment az összjáték, fantasztikus ütemet diktáltak a széleink, ennek következtében egy nagyszerû támadó jellegû futballt tudtunk játszani. Emlékszem, csak arra tudtam gondolni, hogy menjünk és támadjunk újra és újra, és ezt meg is tudtuk valósítani. Elmondhatatlanul nagyszerû érzés volt két gólt rúgni a Liverpoolnak, és megnyeri a mérkõzést az Old Trafford közönsége elõtt."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!