Pletykalapok közt, avagy : Mi lesz veled, Wayne?

Rengeteg hír napvilágot lát manapság Rooneyról, ha csak a róla szóló bejegyzéseket tennénk közzé, akkor is lehetne 8-10 cikket írni.


Így inkább egy csokorba összeszedtük a brit lapok ma délelõtti agymenéseit, mindenki szemezgethet köztük! Persze nem tudni, mekkora a valóságalapja ezen híreknek, éppen ezért közöljük csupán 1-1 mondatban ezeket.

Daily Mail: Wayne Rooney állítólag azt mondta United-es csapattársainak, fontolóra veszi, hogy elhagyja az Old Traffordot a szomszédos City kedvéért.

The Sun: Carlo Ancelotti tegnap este már tárt karokkal várta Rooney-t és azt mondta: "Gyere, csatlakozz hozzánk!" Valamint Wayne Rooney részben amiatt szeretne lépni az Old Traffordról, mert a klub tulajdonosaiban nem lát semmi ambíciót a jövõre nézve.

Daily Star: A Manchester City egy elképesztõ, 26 millió font éves fizetést készül ajánlani Rooneynak, aki ha áttenné székhelyét a város kék felébe, az angol futball egyik legmeglepõbb átigazolása lenne. Eközben a United a liverpooli Fernando Torres átigazolásán dolgoznak, vele pótolnák az angol támadót.

Daily Mirror: A Manchester City minden idõk legmagasabb átigazolási díját, akár 100 millió fontot is hajlandó fizetni Rooneyért.

The Times: Rooney bére megduplázását kérte a Unitedtõl, amellyel így heti 180000 fontot keresne, de a Unitednél félnek, hogy a City akármikor képes ennél jóval nagyobb összeget is ajánlani a csatárnak.

The Independent: A lap arról írt, hogy a FIFA átigazolási szabályzata szerint Rooney is felmondtatha a szerzõdését a jövõ nyáron, ebben az esetben a United csak 5 millió fonthoz jutna.

The Guardian: A lap szerint Rooney egyre nyitottabb a City felé.

Daily Telegraph: Wayne Rooney kész arra, hogy a Cityben folytassa pályafutását, miután elmondta, a United nem hajlandó õt a liga legjobban keresõ játékosává tenni. Arsene Wenger biztos abban, hogy Sir Alex Ferguson maradásra bírja az angol támadót.

Daily Express: A City januárban 100 millió fontos ajánlatot kíván letenni a United asztalára Rooneyért.

A tegnap esti és ma délelõtti (10:45-ig) hírek fontosabbjait válogattuk össze.

Várjuk észrevételeiteket és természetesen véleményeteket a kialakult helyzetrõl, de kérünk mindenkit, kultúrált formában írja meg véleményét, mert ilyen témából könnyen lehetne hatalmas moderátori feladatot összehozni!
 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!