Nani európai sikert akar

A Manchester United szélsõje ragaszkodik ahhoz, csapata komolyan veszi az Európa-liga sorozatát azok után, hogy csütörtök este óta fél lábbal a legjobb 16 között érezhetik magukat.


A United a Bajnokok Ligája kiesés miatt csatlakozhatott az Európa-liga legjobb 32-es mezõnyébe. Sokan kételkedtek abban, hogy Sir Alex Ferguson csapata komolyan venné a sorozatot azok után, hogy legutóbbi négy évben háromszor a BL döntõjében szerepeltek.

Ám az angol rekord bajnok csütörtök este 2-0 arányban legyõzte az Ajax csapatát, mely mérkõzésre erõs kerettel érkeztek Naniék, a szélsõ pedig ragaszkodik ahhoz, hogy a kupa trófeája a céljuk.

"Ez egy fontos verseny, amit élvezünk" - nyilatkozta a portugál válogatott játékos.

"Természetesen mindenki számára a Bajnokok Ligája a legfontosabb trófea, ez a legnagyobb trófea Európában."

"De most itt szereplünk és csak erre gondolunk. A klub még soha nem nyerte meg ezt a kupát. Most megpróbáljuk elhódítani."

 


Nani már elõre örül, hogy a tavalyi BL kudarc utáni kritikusok állítását, miszerint az Old Traffordon hanyatlani kezd a klub idén is megcáfolják. Ferguson csapatának ugyanis még ebben az évben is hatalmas esélye van arra, hogy megvédje bajnoki címét, miközben a tradícionálisan négy nagy klub többi három tagja már nagyon távol van a Premier League elsõségtõl.

"Miután kikaptunk a Bajnokok Ligájában, sokan azt mondták még több meccset fogunk elbukni és majd más csapatok nyerik a serlegeket" - folytatta Nani.

"De erõsek vagyunk és minden meccsen küzdönk azért, hogy megadjuk a szurkolóinknak azt, amit akarnak: kupákat. 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!