Valencia a legrosszabbtól félt

A Manchester United szélsõje, Antonio Valencia elárulta, féltette szezonját azok után, hogy az Ajax elleni Európa-liga mérkõzésen sérülést szenvedett.


Vale az amszterdami találkozó második félidejében állt be és nem sokkal utána combizom sérülést szenvedett. Sir Alex Ferguson azóta megerõsítette, hogy Valencia - aki ebben a szezonban az egyik legjobban teljesítõ játékos - négy hetet kénytelen kihagyni.

Ám a 26 éves játékos elõször nagyon félt, hogy ebben a szezonban már nem szerepelhet. Tizenhét hónappal ezelõtt ugyanis nagyon rossz tapasztalatokat szerzett, amikor boka töréssel fél szezont kénytelen volt kihagyni.

 


"A legutóbbi sérülésem miatt a legrosszabbtól féltem" - mondta a szélsõ a The Sun-nak.

"Meggyötört a dolog, de a vizsgálatok után az orvosi stáb megerõsítette, hogy szakadás van a combizmomban. Fontos, de nem komoly dolog - egy hónapon belül visszatérhetek."

"Dühös vagyok, mert a United szezonjának kulcsfontosságú pillanatában történt mindez. Jó meccseket játszottam és fejlõdtem, nagyon rosszkor jött mindez."

"De az orvosok megnyugtattak, úgyhogy fel kell épülnöm és segítenem kell a csapatot, hogy megnyerjük a Premier League-t és az Európa-ligát."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!