Young duplázna

Ashley Young szerint a Manchester Unitednek idén meg kell nyernie a Premier League-et és az UEFA Európa-ligát, ha idén is sikert akarnak felmutatni.


A United jóvá teheti Bajnokok Ligája kiesését, amennyiben megnyeri hazája bajnokságát, valamint történelme elsõ Európa-liga trófeáját.

Miután a Vörös Ördögök a Ligakupából és FA Kupából is kiestek, a szélsõ Young szerint nagyon fontos, hogy a fennmaradó két serleget sikerüljön megszerezniük.

"Megnyerni a bajnoki címért folyó versenyt és megnyerni ezt a sorozatot az, ami szerintünk sikeres szezont jelentene" - mondta Ashley a Manchester Evening News-nak.

"Ezért veszünk részt benne, ezt akarjuk tenni."

"Innentõl kezdve minden meccs nagyon kemény lesz. Ha azt a játékot mutatjuk majd, amit az elmúlt hetek során, akkor mindez remélhetõleg elég lesz a szezon végéig, hogy megnyerjük a címet."

 


Young nagyszerû szezon kezdetet élvezhetett a Unitednél azok után, hogy a nyáron eligazolt az Aston Villától, ám a Manchester City elleni, Old Traffordon lejátszott 1-6 komoly sebet ejtett rajta is.

Az angol válogatott játékos elismeri, az Old Traffordon megtapasztalt nyomás részét képezi mindannak, amitõl valaki United játékossá válhat.

"A klubhoz igazolásod pillanatában rájössz, mekkora nyomás nehezedik rád" - mondta Young. "Minden csapat a Manchester Unitedet akarja legyõzni."

"Ez a világ legnagyobb klubja és mindig meg akarjuk verni a nagy csapatokat. Más csapatoknak ez olyan, mint egy kupadöntõ, fõleg az Old Traffordon. Szóval tudjuk, hogy mindig nyomás alatt vagyuk. Minden attól függ, hogyan tudod kezelni ezt."

"Élvezem az itteni életet, sok meccsünk van és nagyon várom az Európa-ligát."

"Úgy gondolom, könnyû formába kerülni a Manchester Unitednél. Minden olyan játékos, aki tavaly nyáron érkezett, képes volt megtenni ezt."

"Olyan filozófiánk van, amitõl kimegyünk a pályára és magabiztosan játszhatunk. Ez az, amit a menedzser mindannyiunkba nevelt."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!