U18: Man City 3-1 United

A United fiataljai a Platt Lane-en kaptak ki 3-1-re a szomszéd Manchester Citytõl, ezzel már 5 mérkõzés óta nem tudtak nyerni a bajnokságban, miközben az FA Youth Cupban lenyûgözõen teljesítenek.


Ismét fontos játékosok hiányoztak a csapatból, mint a csapatkapitány Luke McCullogh és a belga Adnan Januzaj. A Vörös Ördögök a szerencsével is hadilábon álltak ezen a találkozón, miközben olykor a védelem sem volt a helyzet magaslatán. Már a hetedik percben vezetést szerzett a City, amikor Ioannou rosszul adta haza a labdát Jonny Sutherlandnek, így öngólt vétett a ciprusi védõ. Sutherland hatalmas védéssel tartotta meccsben a vendégeket, ám a 35. percben Devante Cole passzát követõen Albert Rusnak juttatta a hálóba, megduplázva a City elõnyét.

Jack Barmby néhány igen jó megmozdulása után Luke Hendrie egy gólra hozta fel a Vörös Ördögöket, de minden remény elszállt, amikor Cole - Andy Cole fia - megszerezte a hazaiak harmadik találatát.

Mats Daehli lõtt ezt követõen kapu mellé, majd Liam Grimshaw - aki felépülve sérülésébõl elsõ meccsét játszhatta a szezon során - lehetett csalódott, miután csak a kapufát találta el az elsõ játékrésznél jóval jobb második félidõben.


Premier Academy League
Manchester City 3-1 Manchester United
Platt Lane

United: Sutherland - Grimshaw, Ioannou, Blackett, Ekangamene - Barmby, Hendrie, Rudge, Daehli - van Velzen, Byrne(Wilson 57.)
Nem használt csere: Jacob, Wilkinson, Gorre, Rowley

Gólszerzõ: Ioannou 7' (öngól), Rusnak 35', Cole 67' illetve Hendrie 58 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!