Hernandez elégedett formájával

Javier Hernandez elismerte, a 2011/2012-es szezon 'nehéz' volt eddig számára, elmondása szerint nem érzi magát a 'második szezon szindróma' áldozatának.


A mexikói csatár az elõzõ szezonban üstökösként robbant be a Manchester United kezdõjébe, amely az elsõ idénye volt Európában, azon belül is Angliában.

 

Ilyen esetben mindig nehéz megismételni a korábbi teljesítményt, hiszen az elvárások által képzett képzeletbeli léc mindig egyre magasabbra, és magasabbra kerül.

 

Ez így történt Hernandez esetében is, aki ebben a szezonban nehezebb idõket élt meg eddig, ám így is kilenc gólt szerzett már, 14 kezdõként eddig lejátszott bajnoki alatt. 

 

A 23 éves támadó több mint elégedett ezen aránya okán, és kijelentette, hogy továbbra is minden tõle telhetõt megfog tenni azért, hogy játéka minden aspektusában fejlõdni tudjon.

 

 

"A gondolataimban csak egyetlen cél lebeg, amely nem más, mint hogy mindig fejlõdjek" - kezdte Hernandez a The People-nek.

 

"Talán az embereknek megvan a véleményük rólam, és arról, hogy miként szereplek ebben a szezonban.

 

"A második szezon egy új klubnál soha nem könnyû, de amíg gólokat tudok szerezni, addig boldog vagyok."

 

"Ez egy nehéz idény, mert volt pár sérülésem, amelyek megzavarták a ritmusomat, de mostanra újra egészséges vagyok, és frissnek érzem magam, amely a szezonnak ebben a szakában nagyon fontos dolog."

 

"Próbálok minden egyes alkalommal tanulni az edzõktõl és a játékosoktól a Unitednél, mert itt soha nem állhatsz le. Keményen dolgozom, hogy fejlõdjek, és tudom, hogy még sokkal több várható tõlem."

 

"Ez az, amiért mindig megpróbálom a lehetõ legtöbbet adni. Mindig is azt mondtam, hogy készen vagyok minden tõlem telhetõt kiadni magamból a menedzser számára, legyen szó arról, hogy egész mérkõzésen, vagy arról, hogy csak egy percig játszom."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!