Ferguson: Nincs semmilyen vita

Sir Alex Ferguson ragaszkodik hozzá, hogy õt nem kereste meg a Manchester United vezetése azzal kapcsolatban, hogy jelölje meg utódját.


A 70 éves skót tréner a napokban jelentette ki, hogy még két vagy három évig szeretne az United élén maradni. Sir Alex 25 éves hihetetlen sikeres pályafutást tudhat maga mögött az Old Traffordon. Ezalatt az idõ alatt, többek között 12 angol bajnoki címet és két európai trófeát sikerült megszereznie a Vörös Ördögök csapatával.
 
Nem irigylésre méltó feladat a helyére olyan vezetõt találni, aki képes lenne Ferguson 1986 óta fennálló sikersorozatát reprodukálni, ha a legendás vezetõ végleg úgy dönt, hogy visszavonul.
 
Sir Alex viszont kitart azon állítása mellett, hogy eddig még a United vezetõségében nem esett szó az utódjának megnevezésérõl, és ezzel kapcsolatban semmiféle vitára nem került sor.
 
"Eddig még soha nem tárgyaltunk az utódomról. Egyébként úgy gondolom, veszélyes játék lenne még ezt találgatni."
 
"Jelenleg féltucat olyan vezetõ van a Premier Leagueben akik nagyon jók, a többiek a fennmaradásukért küzdenek."
 
"Hogy miként fog állni ez a helyzet két-három év múlva? Ki tudja. Lehet hogy már nem is lesznek képben."
 
 
Ferguson a napokban említette, hogy visszavonulása után is a Vörös Ördögök közelében szeretne tevékenykedni, hisz lehetetlen egyik napról a másikra befejezni egy élet munkáját.
 
"Bárki legyen is az utódom, fontosnak tartom hogy a United közelében maradjak, talán szükség lesz a tapasztalataimra. Ha most kerülnék a Manchester United élére, akkor is úgy küzdenék a sikerért mint egy fenevad, és ezt el fogom várni az utódomtól is."
 
"Amikor a csapathoz kerültem egy igen mély hullámvölgyben voltunk. A Liverpool volt a domináns csapat, õk nyertek meg minden trófeát. Nem volt könnyû újjáépíteni a klubot, és bele is telt néhány évbe. De kaptam egy esélyt, és sok bizalmat ami erõt adott nekem, hogy jól tudjam végezni a munkám. Ha most kerülnék ide fiatalon az Aberdeentõl, azt hiszen nehezebb helyzetben lennék, de megcsinálnám akkor is."
 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!