Rio elhallgattatná a kétkedõket

Rio Ferdinand meg akarja nyerni az Európa-ligát, hogy elhallgattassa az összes kétkedõt, aki nem hisz a Manchester Unitedben.


Miután decemberben Baselben kiesett a Bajnokok Ligájából a United, sokan leírták a csapatot. A Vörös Ördögök azonban még mindig harcban állnak a Premier League elsõségért, ráadásul az Ajax elleni 2-0-ás gyõzelemmel komoly esélyük van arra, hogy bejussanak az Európa-liga legjobb 16 csapata közé.

"Nem ülhetsz nyugodtan vagy épp aggódva amiatt, amit az emberek mondanak" - mondta a védõ. "Ennél a klubnál ilyen nem történik meg. Csak kimegyünk és képességeink legjobbját nyújtjuk."

"Tudjuk, hogy a szurkolókért is javulnunk kell - azt akarjuk, hogy megfelelõ módon beszéljenek rólunk."

 


"Játékosként mindig a legmagasabb szintet követeljük magunktól és ha ez nem sikerül, akkor az öltözõ nem épp egy kellemes hely. Nem akarsz olyan helyzetbe kerülni, amikor meccseken már nem harcolsz a kupákért."

Ferdinand azt is elismeri, hogy az októberi, City elleni 1-6 után az utcán is olyan dolgokat kaptak, amiket talán a múltban soha nem kaptak volna Manchesterben.

"Most, hogy már õk is a kihívók közé kerültek, több Manchester City mezes embert látunk az utcán és többet beszélnek róluk. Ilyet nem láttál évekkel ezelõtt. De ezeket az embereket is el akarjuk hallgattatni."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!