Óriási léptekkel halad elõre

Warren Joyce, a Manchester United tartalék csapatának vezetõje nagyon örül annak, ahogy Davide Petrucci az Old Traffordon fejlõdik.


A korábbi AS Roma nevelés ebben a szezonban már több alkalommal is csapatkapitányként szerepelt a második csapatnál, a 2012-es évben pedig már három gólt szerzett.

Nagyon bíztató látni a 20 éves játékos pályafutását azok után, hogy két nagyobb sérülés is hátráltatta korábban a fejlõdését.

"Nagyon sok elõrelépést látunk Davide játékában" - mondta Joyce a Manutd.com-nak. "Mindez annak is köszönhetõ, hogy teljesen egészséges."

"Nagyon keményen kellett dolgoznia az idõ alatt, amit a pályán kívül töltött - jóval több, mint 12 hónapot. Most pedig keményen dolgozott azon, hogy fejlessze futás teljesítményét."

 


"Soha nem volt kérdéses a képessége, de más dolgokban fel kellett emelkednie. Ilyen a sebessége és a gólok szállítása."

Az olasz középpályás kulcsfigurája lett a tartalékoknak és minden bizonnyal ma délután is szerepet kap a Wigan elleni bajnoki összecsapáson.

"Úgy gondolom, sokkal jobb játékos most, mint sérülése elõtt volt, különösen a futás teljesítmény terén lépett elõre sokat."

"A legutóbbi 15 hónap során igazán sokat fejlõdött. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!