Rooney nem, Owen és Anderson viszont edzett ma

Wayne Rooney nem vett rész a Manchester United ma délelõtt nyílt edzésén, egy nappal az Ajax elleni Európa-liga-visszavágó elõtt.


Sir Alex Ferguson legénysége ma azért rótta a köröket megállás nélkül Carringtonban, hogy holnap megõrizhessék két gólos elõnyüket, amikor az Ajax az Old Traffordra látogat a legjobb 16 közé kerülésért rendezett párharc második felvonásában, amely ha sikerülne, akkor jövõ hónapban az Atheltic Bilbao vagy a Lokomotiv Moszkva várna rájuk.

 

Wayne Rooney volt az egyetlen figyelemre méltó hiányzó a Vörös Ördögök edzésen résztvevõ keretébõl, aki elképzelhetõ, hogy pihentetés szándékával nem lesz ott a holnapi mérkõzésen a hollandok ellen, ugyanis a csapat vasárnap keménynek ígérkezõ bajnokit vív a Carrow Roadon a Norwich City vendégeként.

 

 

A Manchester United felnõtt csapatának többi, egészséges tagja részt vett az edzésen, ám jó hír, hogy immáron köztük lehetett Anderson is, aki térdproblémái okán nem állhatott az utóbbi idõben menedzsere rendelkezésére.

 

A hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Michael Owen, aki még novemberben az Otelul Galati elleni hazai Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett combsérülést, szintén könnyebb futóedzést végzett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!