Tartalékok: Wigan 0-0 United

A Unitednek be kellett érnie egy ponttal, ám ezzel az egy ponttal is a tartalék bajnokság élére állhatott. A Wigan elleni találkozó azonban nagyon laposra sikerült.


Ha csak ugyanez elmondható lett volna a Robin Park felszínére, már jobb lett volna a helyzet, de a kavargó széllel párosulva a feltételek komoly mértékben hozzájárultak a találkozó színvonalához.

A Wigan jól védekezett a meccsen, de az egyik oldal sem tett igazán sokat ahhoz, hogy megszerezze a három pontot. Will Keane-nek - aki általában veszélyes az ellenfélre nézve - most csak kevés esélye adódott az igen unalmas elsõ félidõ során. Miután a megsérült Reece Brownt Tom Thorpe váltotta, a vendégek pár lövést eresztettek az ellenfél kapujára, de eredménytelenül.

A Peterborough csapatánál kölcsönben szereplõ Ryan Tunnicliffe is pályára lépett ezen a találkozón, de sem õ, sem Davide Petrucci nem talált ellenfele hálójába. A második félidõben Warren Joyce csapata legalább megpróbált focizni, többek között Jesse Lingard és Petrucci közremûködésével. De Ritchie de Laet mellé csúsztatott, majd egy újabb Petrucci próbálkozás szállt kapu fölé.

Sam Johnstone hárította Steven Boothman próbálkozását, majd megkönnyebülhetett, amikor Jonathan Rugg éles szögbõl lõtt, de csak az oldalhálót találta el, mielõtt a United talán legnagyobb lehetõségét hagyta ki. Lingard remekül játszott össze De Laettel és tálald Keane elé, de Jamie McCormacknak még idõben odaért és sikerült szögletre mentenie a lövést.

Tunnicliffe lapos lövését hárította Lee Nicholls, majd Johnstone mutatta be a meccs védését, miután Jesjua Angoy próbálkozását mentette újheggyel, látványos mozdulattal. Nicholls a meccs végi hosszabbításban még lábbal mentette Will Keane lövését, de nem ez az összecsapás lesz az, mely sokáig az emberek emlékezetében él majd.

A Vörös Ördögök ezzel a döntetlennel, jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen visszavették az elsõ helyet a Barclays Premier Reserve League North-ban a Sunderlandtõl ráadásul úgy, hogy Warren Joyce csapata két mérkõzéssel kevesebbet játszott, mint a jelenleg második északiak.


Barclays Premier Reserve League North
Wigan Athletic 0-0 Manchester United
Robin Park

United: Johnstone - De Laet, M.Keane, Fornasier, Fryers - Lingard, Brown(Thorpe 41.), Tunnicliffe, Petrucci, Vermijl - W.Keane
Nem használt cserék: Coll, Giverin, Massacci, Veseli





 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!