Sérülés miatt kikerült a páros az angol keretbõl

A Manchester United párosa, Wayne Rooney és Tom Cleverley is kidõltek az angol válogatott keretébõl, így nem lehetnek ott a Hollandia elleni szerdai barátságos mérkõzésen.


Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Rooney nem lesz bevethetõ állapotban a mérkõzésre, torokgyulladása miatt, emellett pedig Tom Cleverley játékát is kizárta a 2010-es vb-ezüstérmes ellen.

 

"Nem lesznek bevethetõek" - kezdte a skót menedzser a Sky Sports Newsnak csapata délutáni Norwich City ellen aratott gyõzelmét követõen.

 

"Wayne még mindig torokfertõzésében lábadozik, de remélhetõleg vasárnap már számíthatunk rá a White Hart Lanen, ahol rendkívül fontos találkozó elé nézünk."

 

 

Nem teljesen számít meglepetésnek a páros kidõlése, miután mindkettejük szereplését kétségesnek tartották pénteken a Kanárik ellen, miután Rooney szereplése betegség, Cleverleyé pedig legutóbbi bokasérülése kiújulása miatt nem volt biztosra vehetõ.

 

Végül egyikük sem lehetett ott a Norwich City 2-1-es, Ryan Giggs hosszabbításban szerzett góljával kialakult gyõzelme során a Manchester United csapatában.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!