Kölcsönlesen: McGinty új csapatban

Sean McGinty a Morecambe csapatához került kölcsönben és kedden akár már be is mutatkozhat a Dagenham & Redbridge ellen.


A védõ idén hétszer volt kezdõ a tartalékok között azok után, hogy része volt tavaly az ifjúsági FA Kupát nyerõ akadémiai csapatnak. Kölcsönszerzõdése a League Two csapathoz március 31-ig köti, mely azonban kiterjeszthetõ hosszabb idõre.

Tomasz Kuszczak a Southamptontól hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedõ Watfordban mutatkozott be. A lengyel kapus hibázott Rickie Lambert elsõ góljánál és nem tudta megakadályozni, hogy a csatár mesterhármasig jusson.

Scott Wootton a 90. percben váltotta Andy Reidet a Nottingham birminghami vendégjátéka során, melyet a vendégek 2-0-ra megnyertek, harcolva ezzel a kiesés elkerüléséért.

Oliver Norwood Coventryje drámai mérkõzésen gyõzött 1-0 arányban, köszönhetõen Chris Platt 90. percben szerzett gyõztes góljának. A City 16-osa végig a pályán volt és nagy érdemei voltak a döntõ gól elõkészítésében.

 


Federico Macheda nem kapott lehetõséget a QPR csapatában, mely hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget a Fulhamtõl, ám John Cofie pályán volt az Oostende elleni 0-1 során.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!