Vörös Ördögök a válogatottban: február 29.

Az Angol Futballszövetség (FA) megerõsítette, hogy Wayne Rooney és Tom Cleverley kikerültek az angol válogatott keretébõl.


Ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, Wayne Rooney torokgyulladása okán nem csak az Ajax és a Norwich City elleni mérkõzéseket, hanem a Hollandia elleni válogatott mérkõzést is kénytelen kihagyni, csakúgy, mint Tom Cleverley, aki még csütörtökön, az Ajax elleni Európa-liga visszavágón szenvedett újabb bokasérülést.

 

A United mindkét játékos állapotát figyelemmel fogja követni a vasárnapi, döntõ jelentõségû Tottenham Hotspur elleni idegenbeli bajnoki elõtt.

 

Ennek értelmében Cleverley már másodszorra marad le egy potenciális bemutatkozásról az angol felnõtt válogatottban, azonban Danny Welbeck, Ashley Young, Phil Jones és Chris Smalling továbbra is a Háromoroszlánosok rendelkezésére áll, hogy képviselje a Vörös Ördögöket a vb-ezüstérmes Hollandok ellen Stuart Perce elsõ mérkõzésén az angol válogatott élén.

 

 

Ben Amos és Will Keane az angol U-21-es válogatottba lesznek hivatalosak Belgium ellen a Middlesbrough otthonában, a Riverside Stadiumban, míg Sam Johnstone kedden az U-19-esek között szerepelhet majd Csehország korosztályos legjobbjai ellen.

 

Patrice Evra Brémában képviselhet Franciaországot Németország ellen, míg Nani Portugáliával a 2012-es Eb-házigazda lengyeleknél vendégszerepel.

 

Jonny Evans kezdõként játszhat Norvégia ellen Michael O'Neill szövetségi-kapitánykodásának elsõ hivatalos mérkõzésén. Javier Hernandez hosszú útnak néz elébe Miamiba, ahol Mexikóval majd Kolumbia ellen játszanak.

 

Emellett meghívót kapott még hazája korosztályos csapatába David de Gea (spanyol U23/elõolimpiai csapat), Frederic Veseli (svájci U21-es), Michele Fornasier (olasz U19-es), és Paul Pogba (francia U19-es) is. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!