Saha is részese volt a hajszárító terápiának

Az egykori United játékos Louis Saha, aki jelenleg a Tottenham csapatát erõsíti, visszaemlékszik a Vörös Ördögöknél eltöltött évekre.


Saha négy és fél évet töltött az Old Traffordon, ezt követõen az Evertonhoz, idén pedig a Spurs gárdájához igazolt, de mindvégig jó kapcsolatot ápolt a volt csapatával.  

 
A francia játékos nemrég kiadott "From the inner city to the stars" (A belvárosból a csillagokig) címû könyvében mesél a Unitedben eltöltött éveirõl, amely alatt részese lehetett Sir Alex Ferguson híres hajszárító terápiájának is.
 
Saha felidézi a United-Everton mérkõzést, amikor a félidõben büszkén vonult az öltözõbe, ahol Sir Alex dicséretére számított, ehelyett a skót tréner dühös elmarasztalásában részesült.
 
 
"Amikor a félidõben az öltözõ felé vonultunk, büszkeség töltött el, hogy 3-0-ra vezetünk az Everton ellen, és a három gólból kettõt én szereztem" - mondta a játékos a The Sun-nak adott interjújában. 
 
"Nagyon meglepõdtem, mikor az edzõ bejött az öltözõbe és dühösen elmarasztalt bennünket, a több kihagyott helyzet és az eladott labdák miatt. Nem értettem a reakcióját, hisz fölényesen vezettünk és rosszul esett, hogy dicséret helyett szidást kaptunk."
 
"Aztán amikor folytatódott a mérkõzés, és a második félidõben az Everton kiegyenlített, akkor értettem meg, hogy miért volt ideges Sir Alex."
 
"Soha nem vehetjük biztosra a gyõzelmet, amíg le nem fújja a játékvezetõ a mérkõzést. Akkor tanultam meg, hogy nem számít mekkora az elõnyünk, egy pillanatra sem lazíthatunk a 90 perc alatt. Szerencsénkre aztán az utolsó percben Ruud van Nistelrooy góljával sikerült gyõznünk."   
 
Saha 2008-ban csatlakozott az Everton csapatához, és idén a téli átigazolási idõszak alatt szerzõdött le a Tottenhamhoz, ahol igazán remek formában tudott játszani az elmúlt mérkõzések során.
 
A 33 éves csatár elszántan várja a vasárnapi összecsapást, immár a Spurs tagjaként a United ellen.
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!