Szem elõtt a City

Sir Alex Ferguson szerint az április 30-i, Manchester City elleni bajnokin megszerzett United gyõzelem repítheti a tabella élére a Vörös Ördögöket.


A hétfõ esti városi rangadót már most sokan döntõ fontosságúnak gondolják, de nem kétséges, azok után, hogy a Tottenham kikapott az Arsenaltól, egyre nagyobb az esélye annak, hogy a bajnoki trófea Manchesterben maradjon.

A United hétvégén a White Hart Lane-re utazik, ahol a Tottenham ellen lép pályára és Sir Alex Ferguson célja az, hogy továbbra sem legyen a jelenlegi 2 pontnál nagyobb csapata hátránya Roberto Mancini alakulatával szemben.

"Hatalmas mérkõzés lesz ez" - mondta a menedzser a Spurs elleni találkozóról. "Ha túléljük ezt, nagyon nagy esélyünk lesz arra, hogy megnyerjük a bajnokságot."

"Igen, szeretném azt, hogy ilyen különbséggel kelljen az Etihadba mennünk. Persze inkább mennék pont elõnnyel oda, de ha ilyen pontkülönbséggel tudnánk oda menni, elfogadnám ezt."

 

 

"Több játékosok rendelkezésre állhat, mint az elõzõ hetekben azok után, hogy rettenetes sérüléshullámunk volt. De helyesen cselekedtünk Chris Smalling és Phil Jones esetében, szünetet adtunk nekik. Fiatal játékosok, akik heteken keresztül igénybevételnek voltak kitéve, majd hirtelen visszaesett a teljesítményük, nekünk pedig mérlegelnünk kellett a helyzetet. Ezért szünetet adtunk nekik és immár ismét frissek."

A menedzser reméli, hogy a trófeák megszerzésében szerzett nagyobb tapasztalat is a Unitedet segíti majd a fontos véghajrában.

"Wayne Rooney közel nyolc éve van már velünk és nyert néhány bajnoki címet már" - folytatta Ferguson. "Tudja, mi kell ahhoz, hogy megnyerjük ezt. Amikor õ és Cristiano Ronaldo idekerült, még minden új volt számukra - még a bajnokság megnyerésének itteni igénye is."

"Úgy vélem, minden játékos célja az, hogy nyerjen 4-5 bajnoki érmet és akkor már nagyszerû tapasztalatuk lesz abban, hogyan is kezeljék a trófeáért folyó harcot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!