Rooney is utazik a Spurs meccsre

Wayne Rooney visszatérhet a Manchester Unitedbe vasárnap, amikor egy inycsiklandozó találkozót játszanak a Vörös Ördögök a White Hart Lane-en a Tottenhammel.


Ám Sir Alex Ferguson azt is elárulta, Tom Cleverley és Antonio Valencia még nem állnak rendelkezésre, hiszen még sérülésükbõl lábadoznak.

Chris Smalling játéka is erõsen kétséges, miután csúnya fejsérülést szenvedett a hétközi válogatott meccsen. A 21 éves védõt kórházba szállították azok után, hogy ütközött a holland Klaas Jan Huntelaarral a Wembleyben megrendezett felkészülés meccs során. Játékáról szombaton döntenek majd a Unitednél.

"Nincs agyrázkódása, de csúnya vágás van a fején" - kezdte Sir Alex. "Nem vagyok biztos abban, hogy rendbe tudjuk hozni. Nagyon gondosan kell eljárnunk és majd holnap meglátjuk, mi lesz."

"Rooney egészséges és egész héten edzett, de Cleverley és Valencia még kimaradtak."

Michael Owen is visszatért az elsõ csapat edzéseihez, ám a tottenhami út még korai lenne a csatár számára, aki november 2-a óta nem játszott.

"Remélem a fiúnak kicsit több szerencséje lesz. Nem sokat játszott. Amikor sérülést szenved, mindig úgy tûnik, hosszúra nyúlik a felépülés. Remélhetõleg a szezon hátralévõ részére visszatérhet, ami nagy segítség lenne nekünk."

Bár a Vörös Ördögök egy olyan Tottenhammel készülnek találkozni, amely az elõzõ héten két gólos elõny után 5-2-es vereséget szenvedett az Arsenal otthonában, Sir Alex Ferguson régóta fenntartotta azon állítását, hogy Angliában az egyik legjobb futballt a Spurs csapatától láthatjuk, ezért semmiképp nem lesz könnyû mérkõzés.

 


"A Tottenham mindig óriási fénypont számunkra. Mindig hatalmas meccsek jellemezték a klubok történelmét. Nagyon fontos találkozó ez számunkra. A legkeményebb idegenbeli mérkõzésünk lesz ez, nem kétség. Remélhetõleg jól el tudjuk navigálni majd."

"Harry Redknapp több játékost is a csapatba tett, számos dolgot megváltoztatott. Kyle Walker egy óriási szélsõ védõ. Nagyszerû ütemmel képes elõre menni, a másik oldalon pedig ott van Gareth Bale, míg Rafael van der Vaart nagyon okos játékos."

"Ami Luka Modricot illeti, mindenki rájön, micsoda hatalmas játékos is õ. Szóval a csapatuk tele van tehetséggel és nagyszerû szezonjuk van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!