Sir Alex felméri a helyzetet

Sir Alex Ferguson felmér majd minden, a válogatott mérkõzéseken pályára lépõ játékost mielõtt összeállítja a kezdõ tizenegyet a vasárnapi rangadóra.


Javier Hernandez csak erõlködött Mexikóval az Egyesült Államokban, a Kolumbia elleni 0-2 után erõsen kétséges, hogy õ kezdene a White Hart Lane-en, mint ahogy Danny Welbeck is erõsen kivette részét az angol válogatott találkozójából.

"Chicharito meccse a mi idõnk szerint csütörtök éjjel 1-kor kezdõdött Miamiben, úgyhogy látnunk kell majd, milyen õ" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Plusz egy napja lesz, hogy összeszedje magát, ami jó hír, de tíz nap alatt négy meccsen játszott, ez elég feladat neki."

"Danny Welbeck majd végig a pályán volt Anglia válogatottjában, Nani 80 percet játszott Portugáliával, Ashley Young teljes meccsen szerepelt. Jonny Evans Észak-Írország csapatában volt, így jó néhányan akcióban voltak szerdán, de a vasárnapi kezdés miatt plusz egy napunk van a felkészülésre, ami segít nekünk."

 


A menedzser azt is elárulta, már várja Antonio Valencia visszatérését, aki két héten belül felépülhet, Tom Cleverleynek egy hét kell, hogy boka sérülésén túl legyen. Michael Owen ismét teljes edzést végez abban a reményben, hogy a szezon kritikus szakaszában hatással lehet a Unitedre.

"Michaelnek nagyon jó elõkészülete volt" - folytatta Sir Alex. "Rengeteg munkát végzett a gyógytornászokkal és készen áll, hogy csatlakozzon hozzánk. Jó hír, remélem kicsit több szerencséje lesz. Ráfér, mert nem sok jutott ki neki eddig."

Ferguson ugyanakkor tagadta, hogy Anders Lindegaard visszatért a teljes edzéshez, eloszlatva ezzel néhány olyan hírt, mely a héten megjelent errõl.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!