Sir Alex: Jó formában vagyunk

Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, õ és csapata minden percét élvezik a bajnoki trófeáért folyó harcnak annak ellenére is, hogy jelenleg két pontos hátrányban vannak a Manchester City mögött.


A Tottenham felett aratott tegnapi gyõzelemmel ismét két pontra csökkent a Vörös Ördögök hátránya és egy különösen nehéz sorozatot tudhatnak maguk mögött.

"Január óta minden nagy csapattal játszottunk - Arsenal, Liverpool, Cityvel a kupában, Liverpoollal a kupában is...mindez nagyon elfoglalt sorozat volt" - mondta Sir Alex.

"De túl vagyunk ezen és a játékosok minden elismerést megérdemelnek. Nekiláttak és a legtöbb meccsen jól teljesítettek."

"A Tottenham kissé csalódás volt, de az egyetlen dolog, amit tettünk megmutatta eltökéltségünket a gyõzelem iránt. Nagyon jól védekeztünk és a kapus egy fantasztikusat védett a második félidõben."

 


És bár a Vörös Ördögök ezután sem néznek könnyû mérkõzések elé - minden más szezonnál több meglepetést hozott ez az év - a maradék 11 találkozón 8 olyan ellenfele lesz a Unitednek, mely a tabella alsó felében tanyázik.

Eközben a City még ellátogat a Stoke-hoz, az Arsenalhoz és a Newcastle-höz is, valamint fogadja a Chelsea-t és a Unitedet az Etihadban.

Az április 30-i városi derbit sokan döntõ mérkõzésnek tartják, Sir Alex szerint azonban addig még mindkét csapat botlik majd.

"Meglepõ pontokat hullajthatsz és szerintem minkét csapat el is fog dobni még. A legfontosabb az, hogy kevesebbet dobj el, mint az ellenfelek."

"A tapasztalatunk megvan, nem idegeskedünk, csak élvezzük a dolgot. És az a küzdeni akarás, amit egy nagyon jó Tottenham ellen láttál azt mutatja, fel is készültünk erre."

A két csapat hátralévõ bajnoki mérkõzései:

28. forduló:
United - WBA
Swansea - Man City

29. forduló:
Wolves - United
Man City - Chelsea

30. forduló:
United - Fulham
Stoke - Man City

31. forduló:
Blackburn - United
Man City - Sunderland

32. forduló:
United - QPR
Arsenal - Man City

33. forduló:
Wigan - United
Man City - WBA

34. forduló:
United - Aston Villa
Norwich - Man City

35. forduló:
United - Everton
Wolves - Man City

36. forduló:
Man City - United

37. forduló:
United - Swansea
Newcastle - Man City

38. forduló:
Sunderland - United
Man City - QPR


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!