Carrick eldöntené a párharcot

Michael Carricket olykor zavarba hozta a Manchester United európai szereplése idén az Old traffordon, ezért arra törekszik, hogy jó teljesítményt nyújtsanak csütörtökön az Athletic Bilbao ellen.


A Vörös Ördögök általában félelmetesek hazai porondon, de idén az eddigi négy hazai, nemzetközi mérkõzésükön csak egyszer gyõztek - az Otelul Galati ellen.

A Basel ellen két gólos elõnyt herdáltak el az Old Traffordon, amire késõbb Sir Alex Ferguson azt mondta, az volt a fõ oka a Bajnokok Ligája kiesésnek, elõzõ hónapban pedig majdnem sikerült eldobniuk az összesítésben három gólos elõnyüket az Ajax ellen.

Az Európa-liga újabb összecsapása az Athletic Bilbao ellen már a nyakukon van és Carrick szerint nagyon fontos, hogy elõnyt szerezzenek csütörtökön, látva az ellenfél hazai mutatóit, akik saját stadionjukban igen nehéz ellenfélnek számítanak.

 


"Nem tudom biztosan, hogy miért nem volt jó a hazai formánk az európai meccseken" - mondta a középpályás.

"Nehéz dolog ez. Nem úgy teljesítettünk otthon, mint a legutóbbi években, amikor félelmetes volt a hazai formánk."

"Bilbao egy kemény hely, szóval jól kell teljesítenünk itthon, hogy az idegenbeli mérkõzésen esélyünk legyen a továbbjutásra."

Amíg néhány rivális csapat szurkolója gúnyos megjegyzéseket tett a Unitedre, amiért kiestek a Bajnokok Ligájából, addig Carrick arra törekszik, hogy olyan messzire menjen a sorozatban, amennyire csak lehet.

"Érthetõ a reakciójuk. De profik vagyunk és ebben a sorozatban játszunk, ráadásul ebben a nagyszerû csapatban."

"Meg akarjuk nyerni ezt a trófeát is és elszántan megyünk elõre ugyanúgy, mintha a Bajnokok Ligájában tennénk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!