Cleverley visszatérhet

Tom Cleverley valószínûleg visszatérhet a West Bromwich Albion elleni bajnoki találkozóra, míg Anderson személyében egy újabb opció áll rendelkezésre a középpályán Sir Alex Fergusonnak.


Cleverley egész héten teljes edzésmunkát végzett, és újra számításba lehet venni a középpálya egyik posztján az Ajax elleni hazai mérkõzésen elszenvedett bokasérülését követõen. Anderson csütörtökön a 61. percben állt be csereként az Athletic Bilbao elleni vereség alkalmával Park Ji-Sung helyére, amely az elsõ mérkõzése volt a Manchester City elleni FA kupa gyõzelem óta.

 

"Szerintem Tomra számíthatok" - mondta Sir Alex a MUTV Countdown to Kick-Off címû mûsorában.

 

"Természetesen ebben az esetben is az a probléma áll elõ, hogy ha egy játékosod kidõl sérülés miatt ilyen hosszú idõre, akkor felépülését követõen mikor tudod bevetni õt újra élesben.

 

"Például Ando fél órányi játéklehetõséget kapott, és ez a 30 perc remek volt számára, miután két hónapig nem játszhatott."

 

 

A vasárnapi mérkõzéssel kapcsolatos hírek frissültek azzal a nem túl jó informácóval is, hogy a skót menedzser szerint Chris Smalling valószínûleg nem tud idõre a rendelkezésére állni, miután csütörtökön felszakadt a fején lévõ seb a Bilbao elleni mérkõzés második félidejében.

 

"Ezt a problémát még alaposan meg kell vizsgálnunk, és aztán majd meglátjuk, hogy mivel is állunk szemben igazából" - tette hozzá.

 

"Azt sejtem, hogy a játéka erõsen kétséges lesz vasárnapra, de a többiek rendben lesznek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!