De Gea: Elaludtunk az utolsó gólnál

David de Gea leszúrta a Manchester United védelmét, 'álmatagnak' nevezve õket, amikor Iker Muniain az õ hibájukból tudott gólt szerezni a csütörtöki, Athletic Bilbao elleni Európa-liga mérkõzésen.


A Vörös Ördögök sorozatos védelmi hibák után egy gólos vereséget szenvedtek hazai pályán a baszkok elleni párharc elsõ felvonásán, amelyek közül a "legemlékezetesebb" a statikus Rafael esete volt, aki nem vette észre a labda felé szélsebesen robogó Muniain-t, aki lecsapott a De Gea által kiütött labdára, és mire a brazil bekk észbe kapott, már a háló pöccintette a spanyolok harmadik gólját.

 

Addig a sokat dolgoztatott De Gea rengeteg parádés védéssel segítette a Manchester Unitedet, hogy a mérkõzésben maradhassanak, azonban védelemével õ is több, mint elégedetlen volt, miután nagyban nekik köszönhetõen a Premier League bajnoki címvédõjének 3-2-es hátrányból kell valahogy a maga javára fordítania a jövõ heti visszavágót Baszkföldön.

 

 

"A harmadik Athletic gólnál, amelyet Muniain szerzett, a védelem egyszerûen elaludt" - kezdte az egykoron az Atletico Madridban játszó portás.

 

"Rafael hihetetlenül álmatag volt. Néhány más csapattársam is eléggé álmosan mozgott a pályán. Nagyon rosszul játszottunk, az Athletic pedig lefog gyõzni, ha esélyt adsz számukra."

 

"Azonban úgy fogunk a San Mamesben pályára lépni, hogy megfordítsuk a jelenlegi állást."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!