Young kihasználná a hazai pálya elõnyét

Miután sikeresen vették az idegenbeli akadályokat, Ashley Young úgy érzi, hogy most már a Manchester United hazai formája válhat kulcsfontosságúvá a Premier League bajnoki címe szempontjából.


Az Old Trafford közönsége ebben a hónapban ma elõször látogathatott ki hazai bajnoki mérkõzésre, ahol kulcsfontosságú gyõzelmet arattak a Vörös Ördögök a West Bromwich Albion ellen, amely értékét tovább emeli, hogy ezzel együtt átvették a vezetést is a bajnokságban. Young szeretné, ha a mai teljesítményhez hasonlóan az elõttük álló hetekben sikerülne érvényesíteniük a hazai pálya elõnyét, ezzel tovább robogva a bajnoki cím megszerzéséig.

 

"Szerintem azt mondtuk, hogy ha túl leszünk a nehéz idegenbeli meccseinken, akkor a szezon hátralévõ részében már sokkal könnyen dolgunk lehet" - kezdte Young a MUTV-nek.

 

"Sikerült is elérnünk a kitûzött célt távol az otthonunktól, most pedig a hazai meccseinkre hárul majd kulcsszerep."

 

"Kevés ember mondta volna azt, hogy a City elõtt fogunk állni a tabellán, de mi hittünk benne, és amíg nyerjünk a meccseinket, addig rajtuk lesz a nyomás."

 

Young utóbbi idõben mutatott parádés formáját egy újabb szemkápráztató produkcióval fejelte meg az Old Traffordon, amellyel kivívta Sir Alex Ferguson személyes dicséretét is.

 

"Azt gondolom, hogy végre újra formába lendült" - mondta Sir Alex.

 

"Két hónapig sérült volt, az pedig idõbe telik, mire az ember visszanyeri a ritmusát. Az Ajax elleni visszavágón hiányzott, de szerintem csütörtökön remekelt, és ma is kiválóan teljesített."

 

 

Amikor azzal az állítással szembesítették, hogy a nyári, Aston Villától történõ átigazolása óta az egyik legjobb teljesítményét nyújta már hetek óta, Young azonnal arra helyezte fókuszát, hogy a csapat kollektív teljesítményérõl beszéljünk.

 

"Nagyon jól érzem magam" - tette hozzá az angol válogatott középpályás.

 

"Nem vagyok benne biztos, hogy most nyújtom-e a legjobb teljesítményemet, de elégedett vagyok magammal, és a legfontosabb célként sikerült megszereznünk a három pontot is."

 

"Szerintem tudtuk, hogy kemény meccs lesz, és õk folyamatosan keményen védekeztek, de nekünk fel kellett törnünk a védelmüket, és amint az elsõ gólt megszereztük, tudtuk, hogy sinen vagyunk és többet is szerezhetünk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki ma - néhányat nem értékesítettünk, de elégedettek vagyunk, hogy sikerült megszereznünk a három pontot."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!