De Laet kizárja a kölcsönadás lehetõségét

A Manchester United védõje, Ritchie De Laet nem szándékozik újra kölcsönbe igazolni, és arra törekszik, hogy beverekedje magát Sir Alex Ferguson felnõtt csapatába.


A belga válogatott az idei szezon elsõ felét a Premier League újoncánál, a Norwich Citynél töltötte, azonban januárban visszatért az Old Traffordra, miután egy sérülés keresztül húzta számításait a Carrow Roadon.

 

A Stoke Citytõl való 2009-es átigazolása óta a 23 éves bekk mindössze 6 alkalommal kapott lehetõséget a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, amelyek közül a legutóbbi is immáron több mint két éve volt.

 

De Laet számára nem idegen az, hogy valamely csapatnál kölcsönben játszon, hiszen az elõzõ szezonban hosszabb-rövidebb ideig megfordult már a Sheffield United, a Preston, és a Portsmouth együttesénél is, most azonban kizárta annak a lehetõségét, hogy más csapathoz igazoljon kölcsönbe a Premier League címvédõjétõl.

 

"Már csak 10 mérkõzés van hátra a Premiershipbõl, és nem sokkal több a Championshipbõl, úgyhogy egy kölcsönadás nem a legjobb lehetõség lenne számomra" - kezdte a Sky Sportsnak.

 

"Családom van, ahol ott van a kislányom, akire figyelnem kell, úgyhogy nem igazán szeretnék megint Anglián belül költözgetni azért, hogy 9-10 mérkõzés egy részén részt vehessek."

 

"Ez az egyik legfõbb oka annak, hogy most a helyemen kell maradnom, és az edzésen, illetve a tartalék csapatnál kell bizonyítanom ahhoz, hogy bekerüljek a felnõttek közé."

 

"Továbbra is folytatni fogom a kemény edzésmunkámat, és remélhetõleg a menedzser megadja számomra a lehetõséget a szezon vége elõtt."

 

"Ha lehetõséget kaphatnék, hogy akár kezdõként, akár csereként pályára lépjek, akkor azt két kézzel ragadnám meg."

 

 

A Vörös Ördögök vasárnap ismét az élre álltak a bajnokságban a West Brom 2-0-s legyõzésével, de De Laet nagyon tudja, hogy a bajnoki címért folyó verseny még koránt sem ért véget, különösen azért, mert április végén még riválisukkal, a Manchester Cityvel is találkoznak szemtõl szembe az Etihad Stadiumban.

 

"A United már számtalanszor volt ilyen helyzetben, és vette sikerrel az akadályokat, úgyhogy ez mindenképpen jó helyzetbe hoz minket" - tette hozzá.

 

"Parádés formát tudhatunk magunkénak az utóbbi idõben, és még akkor is nehéz minket legyõzni, ha idõnként nem játszunk a legjobban."

 

"Most minden a tapasztalatról, és arról szól, hogy miként tudják a csapatok kezelni a nyomást, de elképzelhetõ, hogy minden a nagy derbin dõl majd el április 30-án."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!