Young - Tovább tudunk jutni

Ashley Young továbbra is hisz abban, hogy a Manchester United képes bejutni az Európa-liga negyeddöntõjébe annak ellenére is, hogy hazai pályán 3-2 arányú vereséget szenvedett az Athletic Bilbao csapatától.


A múlt heti elsõ mérkõzésen a Unitedet egyenesen sokkolta a baszk csapat teljesítménye, ráadásul a történelem is azt vetíti elõ, hogy a Vörös Ördögök számára véget ér az idei európai szereplés.

Ugyanis bár a Manchester United csak 10 vereséget szenvedett hazai pályán hosszú európai kupaszereplése során, a legutóbbi két, egyenes kieséses szakaszban elszenvedett hazai vereség - 2001-ben a Bayern Münchentõl, négy év múlva az AC Milantól - után a visszavágót is elbukták Sir Alex Ferguson fiai.

Ennek a sorozatnak kell véget vetnie a manchesteri csapatnak, ha továbbra is szerepet akar vállalni az idei Európa-liga küzdelmeibõl.

 


"Szokatlan, hogy ilyen helyzetben találjuk magunkat, de remek a csapatszellem és mindenki tele van bizakodással" - mondta a szélsõ.

"A formánk általában elhiteti velünk, bárhol is játszunk, képese vagyunk gólt szerezni."

"Az utóbbi idõben fantasztikus volt a támadójátékunk, hisszük, hogy képesek vagyunk megszerezni a két gólt, amivel továbbléphetünk."

Miután 10 mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt az élre került a Manchester United, egyesek szerint az Európa-liga már csak zavaró tényezõ a klubon belül, Young azonban elutasítja azon elméleteket, miszerint a játékosokat nem érdekli ez a sorozat.

"Semmi nem változott a szezon eleje óta. Meg akarunk nyerni minden kupát, amiben szereplünk és ez alól az Európa-liga sem kivétel."

"A Bilbao kiváló csapat volt elõzõ héten. Nagyon támadólag léptek fel, nagyon haraptak és olykor nehezen találtuk a fogást rajtuk. De biztos vagyok abban, ha a játékunk 100%-át tudjuk adni, akkor a számunkra megfelelõ gyõzelemet elérjük."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!