De Marcos bizakodó

Oscar De Marcos magabiztos azt illetõen, hogy a Bilbao 'nagyszerû helyzetben' van ahhoz, hogy kiejtse a Manchester Unitedet az Európa-ligából, miután edzõjük, Marcelo Bielsa elhitette velük, hogy a világ bármely csapatát legyõzhetik.


A Bilbao 3-2-es gyõzelmet aratott a múlt heti, Old Traffordon lejásztott nyolcaddöntõ elsõ mérkõzésén, és holnap a San Mamesben látják vendégül a manchesterieket a visszavágón.

 

De Marcos (a kép baloldalán) szerezte a Bilbao parádés második találatát a Premier League listavezetõje ellen, de aztán az õ kezezése miatt kaphatott a United tizenegyest a hosszabbításban, amely értékesítésével még nyílttá tudták tenni az összecsapást.

 

Azonban De Marcos bizakodó a tavalyi BL-döntõs baszkföldi látogatását illetõen, és kiemelte azt a filozófiát, amelyet Bielsa plántált játékosaiba.

 

"Az edzõ beleverte a fejünkbe, hogy senki nem jobb nálunk, és bármely csapattal felvehetjük a versenyt, amelyet remekül be is bizonyítottunk a világ egyik legjobb csapata ellen" - kezdte De Marcos a Daily Mirrornak.

 

"Az elsõ összecsapáson a legfontosabb dolog az volt, hogy szinte végig nálunk volt a labda. Ez a filozófiánk, a menedzserünk arra tanított minket, hogy tartsuk meg a labdát, ezáltal több helyzetet tudtunk kidolgozni."

 

 

De Marcos csalódott volt kezezése miatt, amely révén Wayne Rooney tizenegyest értékesíthetett, azonban optimista azt illetõen, hogy a Bilbao jut tovább a negyeddöntõbe.

 

"Egyértelmû, hogy a 3-2-vel jóval nagyobb esélyeik maradtak, és sajnos pont az én kezezésem miatt" - tette hozzá.

 

"Ez nagyon sajnálatos, azt követõen, hogy a csapat mennyi munkát belefektetett ebbe a mérkõzésbe, de örülnünk kell ennek az eredménynek is. Mielõtt pályára léptünk volna, mindenki elfogadott volna egy gyõzelmet az Álmok Színházában, most pedig tudjuk, hogy ragyogó helyzetbõl várhatjuk a visszavágót."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!